čtvrtek 30. července 2015

Sprchová pěna

Nádherná vůně a jemné pohlazení. Po sprše se sprchovou pěnou Rituals… si budete připadat jako v ráji. Vyzkoušejte a vytvořte si doma své soukromé lázně!


Aroma sprchová pěna , Fíky, Mandlový olej, 2ml. Jemná pěna a ochranný účinek mandlového oleje. Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti. Hedvábná hustá sprchová pěna s úžasnou vůní je ideálním startem do nového dne i příjemnou tečkou na jeho konci. Spolu s orientální vůní květů ibišku pomáhá navodit příjemnou atmosféru.


Sprchové pěny - nevšední zážitek. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Krásně voní, pěna se lehce roztírá, stačí trošku, takže pěna dlouho vydrží. Po umytí je kůže hladká a jemná. Závislost, jednou koupiš a už nic. Nanáší se jako sprchový gel nebo přidává pod horkou vodu při koupeli na tvorbu bohaté pěny. Veškeré informace o produktu.


Slézová sprchová pěna je obzvlášť jemná a krémová. Jemně čistí a pečuje o pokožku vašeho těla. Propůjčí jí vlhkost a zanechá ji hebkou a vláčnou. Pěna jemná a lehká jako obláček, přírodní éterické oleje a cenné pěstící oleje, to je aroma- sprchová pěna Pino. Bylo prokázáno, že dotyky mají na naši psychiku blahodárný vliv.


Díky nim se cítíme spokojení a milovaní. Dotyky můžeme přijímat mnoha způsoby. Jedinečná kombinace přírodních olejů a výtažků z rostlin a ovoce poskytne vaší pokožce během sprchování dokonalou péči.


Tento výrobek najdete v kategorii Krása a podkategorii Péče o tělo. Musím ale zkonstatovat že ač je to malý obal, tak se s pěnou v klidu můžete mýt téměř dva měsíce, to je slušné. Vůně na těle po umytí vydrží.


Dove sprchová pěna Kokosový olej 2ml Hustá sprchová pěna dokonale vyživí a zvláční pokožku a je vhodná i na holení. Přírodní jemná péče o pokožku. Pěna je obohacena o esenciální oleje, které zvláční pokožku a zahalí ji do příjemné dlouhotrvající kokosové vůně. Rituals Dámská sprchová pěna - Sakura na Arome.


Zkušenosti s kosmetikou Rituals. Přečtěte si články, recenze a diskuze o kosmetice Rituals. K dispozici je odborný tým specialistů. Vždy se vám pokusíme pomoci a rádi poradíme například s výběrem produktů, které se hodí právě pro vás anebo. Nová sprchová pěna Dove je lehoučká jako pírko a hebká jako pohlazení.


Písmena ukrývající blaho, mozaika krásných drobných radostí. Pociťte euforii v ovocně-květinovém opojení a vyčarujte si na rtech úsměv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky