středa 25. října 2017

Guttafol

The Gutta Group has been producing and selling roofing materials, foundation insulation, construction elements, plastic sheets and garden products for. Difuzně otevřená pružná páska pro dokonalé spojení vysoce difuzních fólií GUTTAFOL. Nosná vrstva tvořená netkanou PP-textilií s membránou a. Reflexní fólie s vysokou parotěsností, nahrazující mm tepelné izolace. Sveiki atvykę į Gutta Baltic. UAB Gutta Baltic yra įsikūrusi Lietuvos sostinėje Vilnius.


Mes esame Šveicarijos kompanijos. Folije DO odlikuju se velikom paropropusnošću što ih svrstava u folije koje se postavljaju iznad toplinske izolacije i krovne konstrukcije u funkciji ispuštanja. Guttafol WB je 3-vrstvá parotěsná fólie vyrobená z LDPE vyztužená armovací mřížkou. Je určena pro vytvoření parotěsnící vrstvy na interiérové.


GUTTA HOLDING, který je tradičním dodavatelem střešních a izolačních materiálů. TRASPIRANTE 2is a four-layer membrane: two layers of polypropylene, one micro-perforated film and one reinforcement net. It was designed for building.


GuttaВашият партньор в строителствоGutta Werke GmbH са базирани в южната част на Германия. Posa in opera di Isotec XL Brianza Plastica con sottostante telo traspirante impermeabile della Gutta mod. Střešní folie Guttafol DO je třívrstvá kontaktní difúzně otevření membrána vyrobena z vysoce pevných polypropylénových textilií a vodotěsného filmu. Folia sub acoperis condens-protectiva guttafol N reprezinta solutia optima pentru acoperisurile partial izolate ce au suficient spatiu pentru ventilare. PAROTĚSNÉ FÓLIE GUTTAFOL WB.


Jsou určeny pro použití pouze v interiéru. Fólie se kotví na vnitřní stranu tepelné izolace rovnobìžnì s krokvemi. Střešní pojistné fólie Guttafol , difúzní membrány, parotěsné fólie Guttafol WB, střešní dopňky a těsnící program. A gutta egy nemzetközi szinten tevékeny vállalatcsoport, építőanyag és barkácstermékek gyártására és. PP folije idealno su rješenje za topla (izolirana) krovišta.


Za razliku od hladnog krovišta (dvije razine prozračivanja), toplo krovište ima. Zabraňujú prenikaniu pary do podstrešného. Parotěsná střešní fólie Guttafol DS Alu (reflexní). Folia permeabila la vaporii de apa guttafol N este solutia optima pentru acoperisurile izolate partial ce au suficienta ventilatie in spatele izolatiei sau pentru. This system is particularly suited to overlay projects in both cold and warm roof.


Купете GUTTAFOL промишлено PE-фолио 0. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Fólie Guttafol DO 1S pro ochranu podstřešních prostor a tepelné izolace. Difúzní střešní fólie Guttafol. Unikátní systém difuzně otevřených fólií, který zajišťuje několik zásadních aspektů pro optimální funkci. Paropropustná fólie Guttafol PRO (kontaktní) - Kontaktní fólie pod střešní krytinu Guttafol PRO s polyesterovou vložkou odolná vůči chemické impregnaci.


Guttafol WB a Guttafol ALU - parozábrany nebo také parotěsné fólie se primárně používají jako ochrana tepelné izolace proti pronikání vodních par z. V katalogu nemáme podrobnější informace o Guttafol WB. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky