pondělí 23. října 2017

Výlez na střechu

Free Delivery on Eligible Orders! Střešní výlezy, vikýře - popis. Výlez DRL je inovativním řešením pro pohodlný a bezpečný výstup na plochou střechu. Konstrukce a rozměry výlezu DRL umožňují spojit výlez s půdními.


Na rozdíl od většiny střešních výlezů má střešní výlez do ploché střechy VELUX CXP stejně příjemný vzhled jako naše ostatní světlíky.

Vzhledem k rozměrům výlezu se na střechu dostanete daleko snadněji než dříve. Větrná elektrárna Věžnice zevnitř. Jak zdolat osmdesátimetrový žebřík a vylézt až na samotnou střechu , kde chybí zábradlí a fičí vítr.


Kvalitní střešní výlezy a vikýře pro prosvětlení a výlez na střechu. Tvarované střešní výlezy pro profilované i ploché střešní krytiny. Wippro FDA – výlez na plochou střechu.


Stylové řešení pro rovné střechy ! Protipožární těsnění po obvodě, normované rozměry, požární odolnost.

Na rozdiel od väčšiny strešných výlezov má strešný výlez do plochej strechy VELUX CXP rovnako príjemný vzhľad ako naše ostatné svetlíky. Svetlík je možné manuálne otvoriť až do uhlu 60°, čím je umožnený jednoduchý prístup na strechu. Solara KLASIK výlez je střešní okno otevíravé do strany vhodné pro obslužný výstup na střechu. Má tepelně-izolační a estetické vlastnosti plnohodnotného střešního okna Solara. Katalog střešních krytin a střešních materiálů, publikace informací o střechách a stavebnictví.


Konštrukcia a rozmery výlezu DRL umožňujú jeho spojenie s podkrovnými schodmi, čím sa vytvára komplexné riešenie prístupu na plochú strechu. Půdní schody WIPPRO se vyznačují nejenom svou kvalitou v mechanických vlastnostech, ale bývají voleny hlavně kvůli svým jedinečným izolačním vlastnostem, například model KLIMATEC patří k nejzateplenějším půdním schodům na celém českém trhu. Tepelně-izolační výlez WDA Rse používá především pro výstup na střechu z vytápěných obytných prostor. Standardní zasklení chrání před horkem zvenku a udržuje teplo uvnitř.


Křídlo lze otevřít do boku. Lze ho otevírat manuálně až do úhlu 60°, čímž je umožněn snadný přístup na střechu. Book at La Volpe Dorata, Stresa. Easy and Secure Online Booking. New deals listed every day!


Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Střechy na klíč, vazníkové konstrukce, repliky historických krovů, střech a věží.

Společnost klade důraz na kvalitu provedené práce, používání kvalitních materiálů a spokojenost zákazníků. Působíme ve Zlínském kraji, ale i po celé České republice. Zaručuje jednoduchý výstup na střechu a zároveň prosvětlení půdního prostoru.


Díky velmi nízkým izolačním vlastnostem je střešní výlez určen spíše pro nevytápěné prostory, do normálních prostor se doporučují spíše světlovody a střešní okna. Výplň: polykarbonát s oboustranným UV filtrem. Vhodný na krytiny Bramac Alpská, KM Beta, Besk. První část tvoří klasické půdní schody, druhá část se skládá z obložení stavebního otvoru dle síly střechy s žebříkem a třetí část je horní izolační víko umístěné na střeše.


Výlez na rovnou střechu FDA se skládá ze tří částí. Tyto tři díly tvoří jeden komplet sestavený k sobě. Ventilační klapka se ovládá pomocí madla v horní části křídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky