pondělí 30. října 2017

Uniflex tmel

Uniflex tmel či lepidlo určené na tmelení středních a větších nerovností, vynikající přilnavost na většině povrchů, především na kov, ocel, kámen, beton, dřevo atd. Uniflex -Hydraulik GmbH has been developing, manufacturing and selling innovative systems for hose assembly production and processing for years. Uniflex tmel na dřevo je dvousložkový polyesterový tmel určený na tmelení malých až velkých nerovností, rýh a pórů.


Je speciálně vyvinutý pro malíře a lakýrníky. Používá se především na dřevo, ale najde využití například i na kovu, oceli, kamenu nebo betonu. Je vynikající pro dřevěná okna, dveře a rámy.


Jemná struktura s vysokou tixotropií zaručuje velmi lehkou zpracovatelnost,snadné broušení a jemnou vrchní plochu. Akrylátový pastovitý tmel k drobným opravám zdiva, sádrokartónu a dřeva v interiéru i exteriéru. Dvousložkový univerzální polyesterový tmel na dřevo, kov, beton je určený na tmelení středních a větších nerovností.


Vynikající přilnavost na. Uniflex PES- TMEL jemný tmel na kov, ocel, kámen, beton a dřevo, 2. Je špeciálne vyvinutý pre maliara a lakovačov. K osvědčeným patří například Uniflex , bílý polyesterový tmel s bílým iniciátorem (složkou, která způsobuje vytvrdnutí). Při jeho použití pak nebude po přetření bílého tmelu lazurou, mořidlem nebo barvou výsledný odstín zkreslený, jako to bývá u tmelů s barevným iniciátorem (většinou bývá červený, platí to zejména pro tmely na kov). Podklad: omítka, zdivo, sádrokarton.


Vlastnosti: super lehký tmel. UNIFLEX PES- TMEL UNI 0. Uniflex tmel uni je dvousložkový univerzální polyesterový tmel určený pro tmelení větších i menších nerovností. Tmel Uni je přetíratelný, pro vnitřní i venkovní použití.


Kovové podklady podléhající korozi je zejména v exteriéru potřeba opatřit antikorozním základem. Tmel je šedý s červeným tvrdidlem. Uniflex tmel jemný je dvojzložkový univerzálny polyesterový tmel určený na tmelenie malých a stredných nerovností, rýh a pórov. Uniflex tmel na drevo je dvojzložkový polyesterový tmel určený na tmelenie malých až veľkých nerovností, rýh a pórov.


EUH0- Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. H2- Hořlavá kapalina a páry. H3- Může způsobit ospalost nebo závratě. Je jednozložkový tesniaci tmel na vodnej bázy akrylátovej disperzie.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Akční nabídka Uniflex štukový tmel již skončila. Podívejte se na aktuální letáky Barvy a laky drogerie případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo stavební materiály.


Sádrokartonářský tmel Uniflex , Barvy a laky Hostivař za akční ceny #128176;. K lepení textilních podlahových krytin s pěnovým rubem i bez něj na savé. Uniflex , akrylátový štukový tmel určený na tmelení středních a větších nerovností, vynikající přilnavost na většině povrchů, především na kov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Uniflex sklenářský tmel , přetíratelný, kg (Tmely, silikony a lepidla) Hodnocení produktu:. Sklenářský tmel pro opravu drobných nerovností, zasychá do hodin a je přetíratelný po dnech.


K utěsnění, upevňování tabulkových sk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky