úterý 31. října 2017

Švestkové dřevo

Jde o velmi dekorativní dřevo. Patří do dílen výrobců exkluzivního nábytku, podlah a šperkařů. Colours of plum wood ranges fom dark re through re orange to pink. I love this wood as well as the fruit and slivovic. Srdce s motivem stromu života - švestkové dřevo Jeden z nejrozšířenějších původních motivů, který nalezneme na formách je srdce.


Bývalo původně považováno za sídlo lidské duše, později se stalo symbolem lásky. Proto doporučuji švestkové dřevo nebrousit, ale dát si práci s hoblíkem a ohoblovat jej. Dobře vysušené švestkové dřevo dále nepraská , ani když jej používáme nařezané na velmi malé kousky a dále upravujeme (korálky). Dřevo švestky se proslavilo jistě ne zcela pro své vlastnosti a finální dřevěné výrobky, jako výrobky kapalného složení.


Slivovice, tak typicky český. Nádherně provedená řezba Madony z tvrdého dřeva. Mírna prasklina viz foto. Umělecké zpracování dřeva- dřevěné valouny, dřevěné hmatky, dřevěné mísy, sponky, obrázky, hodiny, originální polštáře, minerály, éterické.


Pro ty z vás, kteří máte dřevo jako koníčka, nyní nabízíme možnost si nechat dřevo od nás prohoblovat, případně zformátovat. Nabízíme také výkup celých kmenů. Do budoucna připravujeme povídání o jednotlivých druzích dřeva a pár ukázek.


Dřevo na uzení Protože udí se nejlépe na ovocném dřevě, a také protože se nám tu a tam do ruky nějaké to třešňové, jablečné nebo dokonce švestkové polínko dostane, nabízíme vám ovocné dřevo na uzení. Jabloňové dřevo je krásné, husté a houževnaté s tmavě hnědým jádrem. Hodí se na truhlářské výrobky, jako jsou desky stolů. Krásná barva a struktura švestkového dřeva , které se dobře leští.


Není divu, že nevšední kresba a nádherná barevnost našly uplatnění i. Borovice-1kubík(prmr)-600kč. Dub,akát,bříza-1kubík(prmr)-800kč. Krásné švestkové dřevo jsem dostal od kamaráda. Byl to krátký silný kmen. Za rok uvidíme, jak proces sušení dopadl.


Více fotek najdete v galerii pod textem. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Z tohoto důvodu jsou i poměrně málokdy renovovány zanedbané švestkové sady. Když je švestkový sad zanedbán po řadu let, výnos klesá tak rychle, že se obecně doporučuje vysadit nové stromy, spíše než pokoušet zachránit starý ovocný sad. Inzerát švestkové dřevo v okrese Kolín, cena 20Kč, od zuzanamusilova na Sbazar.


Popis: Velké množství švestkového dřeva z prořezu, výborné na uzení. Jedná se o velmi tvrdé a pevné dřevo , svými vlastnostmi se podobá. SUCHÉ, ihned k použití, cca prm.


Dopravu po dohodě zajistím. Maso i připravené dílo musí řádně uzrát, teprve pak může do naší udírny, kde mu bukové, olšové a švestkové dřevo dodá nezaměnitelnou chuť a vůni. Inzerát TŘEŠŇOVÉ I ŠVESTKOVÉ DŘEVO NA UZENÍ NEBO STOLAŘIN v okrese Semily, cena dohodou, od Benjamin Kraus na Sbazar. Poptáváme kvalitní švestkové dřevo na výrobu drobných dřevěných doplňků. Svestka poražena letos na podzim.


Prodám špalky kmene staré švestky. Vhodné k uměleckým účelům, či jako kvalitní dřevo na uzení. Palivové dřevo nejvyšší kvality rozvážíme zdarma do obce Plzeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky