pondělí 23. října 2017

Opravná stěrka na beton

Opravy betonu až do mm tloušťky nanášené vrstvy. Pevnost v tlaku až MPa. Výborná přilnavost k betonovému podkladu a výztuži. Trvale odolná vodě, povětrnostním vlivům a mrazu.


Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. V případě Vašich dotazů, Vám rádi poradíme. Je finální sanační malta na bázi cementu, jemného plniva a modifikujících přísad s výbornou přilnavostí k betonovému podkladu, trvale odolná vodě. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. ETERNAL na beton KOMFORT je multifunkční nátěrová hmota.


Jedná se o materiál na bázi akrylátového, vodou. Je dodávána jako předem namíchaná suchá směs, která se. Nepostradatelný čistič při aplikaci pistolové pěny, kdy pistoli je nutno vyčistit.


DEN BRAVEN výplňová opravná stěrka na beton. Opravná stěrka , zpevněná vlákny na bázi cementu, je určena k opravám betonových ploch v jednom kroku do tl. Finální opravná stěrka na beton Den Braven QUARTZ FINAL je ideální pro tenkovrstvé opravy betonových a železobetonových konstrukcí, lokálních poškození.


Citizen Brown Leather Strap Watch. Izolace Proti vodě a radonu Penetrační nátěry a stěrky Stěrka opravná výplňová na beton 5kg. Povrchová úprava ocelové výztuže pod opravné reprofilační malty.


Výplňová opravná stěrka na beton. Jemná malta na vyplňování porů nebo celoplošné přestěrkování. Pro opravy a reprofilaci betonových a železobetonových konstrukcí, lokálních poškození balkónů, lodžií, plotů, prefabrikátů apod. Stěrka výplňová opravná na beton QUARTZ VÝPLŇ, Den Braven kg (pytel) šedá, balení ks. Prodej opravné stěrky na beton QUARTZ VÝPLŇ realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Sanační finální opravná stěrka na beton na bázi cementu, jemných plniv a modifikujících přísad. Den Braven Opravná stěrka na beton FINAL kg (Příměsi do stavebních hmot) Hodnocení produktu:. Je výplňová sanační malta na bázi cementu, jemného plniva a modifikujících přísad s výbornou přilnavostí k betonovému podkladu a výztuži, trvale. Ercole je cementová pružná stěrka určená pro opravu a obnovu povrchu.


Je připraven k okamžitému použití po smíchání s vodou. Kontakt , nebo s využitím naší dopravy viz. Cena dopravy , nebo po dohodě necháme zavést na Vaši adresu. Finální sanační malta na bázi cementu, jemného plniva a modifikujících přísad s výbornou přilnavostí k betonovému podkladu, trvale odolná vodě. Den Braven Asfaltová opravná stěrka DenBit U Obsah: kg Druh podkladu: Beton , zdivo, omítky, krytiny a oplechování, sádrové podklady, lepenka a materiály na bitumenové bázi (šindele).


Stěrka finální opravná na beton QUARTZ FINAL, Den Braven kg (pytel) šedá, balení ks. Ideální pro tenkovrstvé opravy betonových a železobetonových konstrukcí, lokálních poškození balkónů, lodžií, plotů, prefabrikátů apod. Nestéká, lze použít i pro svislé plochy.


Téma: Čím utěsnit mezeru stěny u bazénu - výplňová opravná stěrka na beton ? Opravná a plošná stěrka Modulan 5venkovní, je určena pro vyplňování prasklin, děr a vyrovnávaní nerovností, je vhodná na beton, omítky a zdiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky