pondělí 30. října 2017

Soustružení dřeva

Na tomto videu popisuji jak jsem se dostal k segmentovému soustružení a co všechno je k tomu potřeba pořídit. Omlouvám se za stále se opakující slova prostě. Zabýváme se soustružením a. Před patnácti lety jsem dostal přetočenou VHS na DVD ze Švédska.


Bylo to jediné video v té době podle kterého jsem se učil techniku soustružení. Nabízím soustružení dřeva na automatických soustruzích Hempel.

Věnuji se především sériové zakázkové výrobě dle požadavků. Vážení zákazníci, vítám Vás ve světě dřeva, paličkování a patchworku. Výrobky osobně vyrábím, tak prosím počítejte s odesláním zakázky 7. Jsme přední výrobci soustružených a frézovaných dřevěných prvků s více než dvacetiletou tradicí v oboru.


Příprava Nastavení opory nástruje. Ujistěte se, že hrana opory nástruje, po které bude jezdit dláto je hladká (tj. bez rýh nebo zářezů). Prozkoumejte nástěnku „ soustružení dřeva “ uživatele Petr Festrmajer na Pinterestu.


Nechá vyniknout zajímavou strukturu jednotlivých let, zapůsobí přirozeným tónováním.

Spokojenost našich zákazníků je pro nás klíčová, našim zákazníkům vycházíme maximálně vstříc jak cenou, tak. Nabízíme profesionální soustružení dřeva , výrobu kuchyní z masivu a lamina, výrobu postelí a další truhlářské práce. Jak napovídá název soustružím ze dřeva a díky možnosti internetu jsem se rozhodl ukázat své práce. Ukázky jsou s jednoduchým popisem v galerii nebo.


Umělecké soustružení dřeva odkryje krásu dřeva. Objednejte si originální dřevěné mísy, dřevěné vázy či ručně dělané dřevěné svícny. Soustruhy, nástroje, postupy. Naše dílna disponuje profesionálním vybavením.


Pro truhlářské a nábytkářské dílny jsme schopni přesně podle zadání připravit spojovací a. Mezi základní operace soustružení dřeva patří hrubování, hlazení, rovný a vypuklý svah či zářez. Podívejte se, jak tyto operace zvládnout při. Započali jsme s výrobou dřevěných soustružených dílců, postupně se výroba rozšířila i o. Stránka o soustružení dřeva a mých výrobcích, které nabízím na portálu FLER. Historický pružinový soustruh, jak ho vyrobit a jak s ním pracovat. Výroba dílů pro restaurátory muzea a skanzeny.


Vánoční a velikonoční dekorace, dárky na Valentýna. Propagační předměty s Vašim jménem nebo pro Vaši firmu.

Pocit z toho, jak vám doslova pod rukama vznikají z kusu dřeva nádoby či dekorativní. Pro skupiny a jednotlivce, zabývající se určitým historickým obdobím, vyrábím zakázkově dobové dřevěné nádoby, misky, číše, atd. Examples of our timber products can be seen in the following photos. We produce not only turned components, but also technologically complex wooden components.


Vyrábíme různé ozdobné prvky pro nábytek a dřevěné doplňky. Production of turned wood components. We produce turned wooden parts of furniture, home accessories, kitchen utensils, lighting, toys and many other wooden products.


VOŠ, SOŠ A SOU KOPŘIVNICE Příručka základů soustružení Elektronická učebnice Ivana Čípová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu CZ. Rodinná firma Belinga s. Můj dědeček je vyučený truhlář, takže mi v mnohých postupech předává svoje zkušenosti, i když dnes už spíše pouze teoreticky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky