úterý 31. října 2017

Zasklívací systémy

Všechny naše systémy vynikají širokou škálou uplatnění v exteriérech i interiérech. Zabýváme se zasklívaním lodžií a balkonů, zimních zahrad a teras. Zasklívací systém pro zimní zahrady, lodžie, balkony.


Zasklíváme systémy Almíra, Vario, Thermalux či Iveta. Systém je možné použít jako vnitřní stěny s posuvem nebo jako pevné tzv. Cena obsahuje zasklívací systém, klempířské prvky, spojovací a těsnící materiál, dopravu, montáž, DPH. Jsme dlouhodobě nejlevnějším dodavatelem zasklívacích systémů, ovšem pouze u kvalitatvně srovnatelných systémů. Rámový zasklívací systém z hliníkových profilů s drážkou pro výplň.


Výplň je vsazena do hliníkového rámu, který pojíždí po spodní (nosné) a. Bezrámový posuvný zasklívací systém. Přednosti získané instalací zasklívacího systému TERMOglass. Zlepšení energetické bilance domu – získané.


Jedná se o nejrozšířenější zasklívání lodžií v Čechách. Díky pevné hliníkové konstrukci a variabilitě výplní lze systém využít jak při vyplňování stavebních otvorů, tak při stavbě veran altánů, zimních zahrad či interiérových dělicích příček. Nabízíme zasklení rámovým systémem pro balkóny, lodžie, terasy, zimní zahrady. Jsou otočné bezrámové pro mobilní zasklení lodžií a výklenků domů. TERMOplus je posuvný rámový zasklívací systém pro zasklení lodžií, balkónů a výklenků domů, pro dělicí příčky interiérů a pro výrobu zahradních altánů.


Dodáváme vysoce kvalitní zasklení lodžií a balkonů od firmy OPTIMI. Tento systém zasklení získal ocenění: Velká cena výstavy FOR HABITAT 94. Velké ceny GRAND PRIX 94′ na výstavě FOR HABITAT.


Ochrání prostor proti vniknutí cizích osob. Využijte našeho kontaktního formuláře. Rádi Vám odpovíme na dotazy z oblasti zasklívání lodžií, teras a dalších prostor.


Přehled dodávaných přídavných systémů zasklení. Moderní, vysoce elegantní zasklívací systém. Pro vychutnání výhledu i přes nepřízeň počasí. Už nemusíte před deštěm a větrem ze svého příjemného prostředí utíkat. Dodávané zasklívací systémy ve vyznačují jednoduchým ovládáním a jejich údržba je velmi snadná.


V prípade záujmu o niektorý z ponúkaných produktov kontaktujte nášho obchodného zástupcu vo vašom regióne. Zasklením balkonu nebo lodžie získáváte větší. Pro zasklení používáme systémy rámové (AluPlus, AluCombi, AluTerm, AluFlexi rámový) a bezrámové (AluVista, AluVerso, AluFlexi bezrámový). Oba zasklívací systémy mají své výhody a možnosti použití.


Při rozhodování si nechte určitě poradit odborníky. Záleží také na technickém stavu lodžie, konstrukci a rozměrech lodžie nebo balkónu. Vážený zákazníku, představujeme se Vám jako dodavatel zasklívacích systémů pro lodžie domů, teras a dalších kompletů a dále jako. Vítejte na našich stránkách.


Používáme posuvné rámové i bezrámové systémy. Provádíme zasklívání lodžií a zasklení balkónů, rámovými a bezrámovými certifikovanými systémy. Montujeme systémy IVETA, HART, GLASA, TERMOPLUS. Oproti konkurenčním systémům nemá systém AluVista pomocný vodící oblouk(výhybku) u stropu pro vedení skel.


Zasklievanie a zateplenie terás, verán altánov a balkónov je efektívnou formou ako si predĺžiť leto uzatvorením obytných častí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky