středa 25. října 2017

Rodinný dům katalog

Katalog 6typových projektů rodinných domů. Prohlédněte si naše originální řešení jak bydlet v rodinném domě, a vyberte si svůj nový domov. V ceně není započteno kryté stání ani přistřešky u vstupu do domu. Cena dále neobsahuje komínové.


Prozkoumejte všechny benefity. Betonové domy vynikají svojí špičkovou tepelnou a akustickou izolací, což přispívá. Vy si tak můžete dovolit zděný rodinný dům s měsíční splátkou ve výši nájmu městského bytu.


A navíc budete bydlet ve vlastním. Veškeré ceny jsou konečné a uvádíme je včetně DPH, základové desky, dopravy, režie i kompletní projektové dokumentace. Perla je dům menší velikostní kategorie, je vhodný pro rovinatý, popř.


Dům je vhodný do nízké okolní zástavby. Noční část domu je osazena do podkroví. Přehledný katalog rodinných domů on-line. Zděné domy i dřevostavby. Vyberete konstrukční systém i dispozici domu.


Všechny projekty domů z našeho katalogu nabízíme jak ve zděné variantě , tak i ve variantě dřevostavba. Projekt je možné dle přání upravit. Pokud si v této nabídce nevyberete, je možné vytvořit zcela individuální projekt na míru. Jeden Tag ein Schnäppchen. Jetzt entdecken und sparen!


Noch kein Kunde bei OTTO? Sichern Sie sich Ihren Rabatt! Bungalow je dům menší velikostní kategorie vhodný do nízké okolní zástavby a jako samostatně stojící. Svými vnitřními prostory uspokojí.


Ceny jsou z nejlepších na trhu včetně DPH, základové desky a dopravy. Realizujeme stavby po celé ČR. Rodinný dům na klíč Premium. Typový rodinný dům 1je řešen jako samostatně stojící přízemní bungalov se sedlovou střechou bez obytného podkroví.


Dům lze osadit na rovinatý, případně mírně svažitý terén. Všechny poskytnuté údaje jsou uchovávány a zpracovávány v souladu se zákonem č. Stavíte na Slovensku rodinný dům ? Obraťte sa na našeho partnera Prodom , který nabízí více než 8rodinných domů pro slovenský trh. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s 1. NP s půdním prostorem a zahradou.


Svým bezbariérovým řešením je vhodný pro bydlení osob se sníženou pohybovou schopností. Cenově výhodný pro mladé rodiny s dětmi nebo pro seniory. Jestliže si chcete vybrat z naší nabídky, nejlepší bude vybírat přímo z katalogu rodinných domů na klíč.


Laura je dům střední velikostní kategorie, je vhodný pro rovinatý, popř. Na okraji obce Vacov, v podhůří Šumavy, jsme navrhli rodinný dům s krásným výhledem do krajiny. Hlavní motivací klientů, proč odejít z bytu a postavit si rodinný dům, byla touha žít v zahradě v kontaktu s přírodou a okolní krajinou. Vyberte si z naší nabídky rodinných domů, které je možné ve spolupráci s našimi projektanty dále upravovat. Nabízíme Vám typové projekty.


Jediný aktualizovaný seznam pasivních budov a budov s velmi nízkou energetickou náročností v Česku. Nechte se inspirovat stovkami fotek a zvoleným technickým řešením v českých domech. Přidejte svůj vlastní dům. Objednat tištěný katalog. Stáhnout mobilní aplikaci.


Najděte projekty podle svých představ! Chcete bydlet v novém a rozhodli jste se pro dřevostavbu? Svěřte se se svými sny o bydlení do rukou specialisty na dřevostavby s více než 50letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky