pátek 20. října 2017

Svahové tvarovky cena

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Skvělým doplňkem pro tyto tvarovky jsou plotové stříšky, které vám pomohou ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm nebo slunečními paprsky.


Ploty a plotové systémy vám dopřejí jak soukromí, tak potěchu. Je dodáván v celku a rozštípnutí tedy musí být provedeno až na místě stavby.

LÉTO-PODZIM ZA SKVĚLÉ CENY! NEJŽÁDANĚJŠÍ DLAŽBY ZA NEJNIŽŠÍ CENY! CENA ZA DOPRAVU je neměnná a platí pro závozy po celé ČR - bez ohledu na vzdálenost. V ceně dopravného a balného jsou zahrnuty i palety, v případě závozu zboží s hmotností nad 8kg rovněž složení hydraulickou rukou. Díky použitým surovinám je Legobeton velmi odolný vůči mechanickému a chemickému poškození.


Riešením pre strmšie svahy sú svahové oporné tvárnice, nazývané aj svahovky. Spevnenie svahu pomocou svahových tvárnic je nielen účelové, ale aj estetické.

Dostupnost: 1-dnů ( červená ). Svahová tvarovka Rundflor šedá. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Po rozštípnutí na dva finální. Kruhové tvarovky dodají formu každé.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Plastové dno svahové tvarovky Oktávy 225x162xmm BROŽ, ks, 36. Betónové múriky a ploty tak v záhrade rozkvitnú a budú spĺňať aj opornú úlohu. Betónové svahové oporné tvarovky na spevnenie a zazelenanie svahov. Běžná cena , Více informací v tabulce variant.


BEST a bez dopravních nákladů. Betonové tvarovky pro oplocení soukromých i veřejných pozemků. Plné ploty, ploty s dřevěnou, kovovou a pletivovou výplní.


Zabudování posuvných bran, branek, poštovních schránek a rozvaděčů. Vysoce vazebné tvarovky Rosa jsou ideální pro stavbu opěrných i protihlukových zdí nebo vegetačních výklenků.

Pro svou velikost a pevnou vazbu jsou vhodné i jako svahovky bez základů pro zpevnění svahů v zahradách a parcích. Také z nich můžete jednoduše a levně sestavit nízké ohrazení pozemku i se zapuštěnými plotovými sloupky. SVAHOVÉ TVAROVKY jsou ideálním řešením při úpravě terénních nerovností. Své využití najdou všude tam, kde hrozínebezpečí sesuvu svahů.


Všetky typy debnenia majú tzv. Betónové výrobky sa ukladajú v rade za sebou, zalejú sa betónom, prípadne vystužia armatúrou (do drážok na to určených). Popis Specifikace prvek z prostého vibrolisovaného betonu vysoká pevnost mrazuvzdornost barevné varianty Použití zpevnění svahů, vyrovnání menších. Betonové svahové tvarovky jsou vždy duté nebo dělené příčkami, což umožňuje nasypání materiálu. Zemina nebo štěrk tak dodá tvárnicím pevnost a schopnost udržet obrovský nápor sesouvající se zeminy.


Jsou vhodné pro všechny druhy rostlin a květin, kterým vytváří příjemné klima pro jejich růst. Vhodně zvolené květiny v kruhových tvarovkách vyrostou v chloubu vaší zahrádky! Jejich využití najdete při ukončení zahradních plotů, nejrůznějších zídek a opěrných stěn. ZÁKRYTOVÁ STŘÍŠKA zároveň esteticky doplní váš betonový plot. Velmi vhodné jsou k estetickému zpevňování svahů s využitím vegetace.


Betónové debniace tvarovky (pdf, 4kB) Betónová debniaca tvárnica - DT-spotreba výplňového betónu = 0m3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky