čtvrtek 26. října 2017

Moderní sruby

Specializujeme se na dřevostavby - sruby a srubové stavby a roubenky. Zajistíme návrh moderní dřevostavby - srubu a roubenky, projekt dřevostavby, realizace. Naše kolekce nabízí k výběru desítky moderních, ekologických a funkčních srubových domů a chat. Experience the unique design and first-class quality of a Polar Life Haus home!


Jedná se o jedinečné návrhy, které kombinují krásu a kvalitu dřevěných trámů, tepelně izolační vlastnosti hrázděných domů a rychlou výstavbu montovaných budov. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Galerie realizovaných srubů, srubových staveb a roubenek OK PYRUS, s. Profesionální přístup na všech stupních: návrh moderního srubového - roubeného. Dřevostavby, sruby, roubenky Vyrábíme a dodáváme moderní dřevostavby , srubové domy či roubenky pro celoroční obývání, rekreaci i ke komerčním účelům, doplňky pro sruby a roubenky (schodiště, zábradlí), zpracováváme projekty pro sruby a roubenky na klíč. Skandinávsky racionálně pojatá architektura a moderní technická řešení usnadňují a zrychlují stavbu srubu, a tím snižují stavební náklady. Pokračujte ve čtení… Prohlédněte si naše virtuální prohlídky!


Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Cena našich srubů závisí zejména na velikosti srubu, jeho složitosti a vnitřního členění. Veškeré nabídky zpracováváme individuálně s. Find and Buy the Latest Cosmetics Online. Ve WOODLIFE pro vás realizujeme moderní sruby na klíč, víkendové chaty, srubové domy a další nízkoenergetické dřevostavby. Free Delivery on Eligible Orders!


Podívejte se na krátkou reportáž České televize. Stavění z masivních srubových trámů je tradiční metoda, která se v severských zemích používá po tisíciletí. Nyní je možné tuto prastarou, bezpečnou a trvale udržitelnou metodu kombinovat s inspirativní architekturou a nejnovějšími technologiemi, pro vytvoření zdravějšího a ekologického bydlení. Kromě srubových skeletů a hrubých staveb stavíme i sruby na klíč.


Realizujeme dodávku domů srubové konstrukce ze severské borovice. Láká vás jedinečná atmosféra daleké a nespoutané kanadské divočiny? Milujete vůni dřeva a jeho přirozenost? Nudí vás moderní městské stavby a chtěli byste bydlet trochu jinak?


Pak je pro vás kvalitní dřevěný srub tím ideálním místem pro život. Dnešní roubené domy kloubí dohromady tradici dřevěných staveb spolu s výdobytky moderní domy, a to jak po stránce použitých technologií a materiálů. Tipy, novinky i cenné rady a zkušenosti najdete ZDE. Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. This domain is years old. Moderní roubenky dle vašich představ.


Proměníme vaše sny ve skutečnost! Nabízíme komplexní služby v oblasti srubových staveb. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina.


Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Sruby , roubenky a dřevostavby na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky