pondělí 30. října 2017

Topné kabely raychem

V šedesátých letech vyvinul Raychem , jako první výrobce na světě, samoregulační topné kabely. Tyto kabely automaticky přizpůsobují svůj topný výkon, a tím kompenzují teplotní změny. Vnější plášť, opletení a vnitřní plášť poskytují ochranu proti mechanickým, chemickým a elektrickým vlivům.


Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Díky nové řadě odporových topných kabelů Raychem GM-CW můžete tomuto problému elegantně předejít. Nové samoregulační topné kabely Raychem řady ETL pro ochranu potrubí před zamrzáním.

Systémy IceStop GM – CW jsou vhodné pro standardní. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze. Profesionální přístup, návrh realizace provedli na míru a instalace proběhla bez problémů.


T2Red je samoregulační topný kabel pro podlahové topení. Díky samoregulačnímu principu lze. Topné kabely je možno instalovat přímo pod dlažbu do vrstvy betonu nebo anhydritu. Díky jedinečné samoregulační technologii zajistí inteligentní kabel Raychem značnou úsporu energie.


Reaguje na tepelné zisky a tím šetří elektrickou energii.

Podmínky ochrany osobních údajů I. Správcem osobních údajů podle čl. Montáž topného kabelu str. Obecné informace Výběr topného kabelu str.


Jádro má paprskovité uspořádání, aby byla zajištěna dlouhodobá spolehlivost. Samoregulační topné kabely značky Raychem jsou tvořeny dvěma paralelními vodiči zasazenými do topného jádra vyrobeného z vodivého polymeru. V současné době vyrábíme a distribuujeme výrobky a poskytujeme služby v rámci značek, jako jsou Raychem , Pyrotenax, Pyrotenax-Jiuli, DigiTrace, Tracer,.


Elektrické podlahové vytápění Raychem. Také nabízíme elektrické podlahové topení od společnosti Raychem. Nejčastěji se používají topné kabely T2Blue.


Novinky Nejprodávanější produkty O nás Doprava a platba Kontakt Obchodní podmínky Nákupní rá. Raychem a topných kabelů Raychem s limitovaným výkonem na tepelně izolovaném potrubí a zásobníkách. Informace o dalších aplikacích získáte od místního zástupce firmy Tyco Thermal Controls. Shop Raychem Products At Rapid Electronics Today - Free Delivery Over £30!


Odporový topný kabel je vhodný pro přímé uložení na izoloci pod beton, eventuelně do stěrky přímo pod krytinu. Společnost Raychem jako první vytvořila a uvedla na. Prefabrikovaný dvoužilový.


Podlahové topení, vytápění okapů, venkovních ploch a potrubí.

Vás připravili akci na topné rohože. Samoregulační topné systémy od společnosti Raychem prokázaly jedinečné vlastnosti při použití v kombinaci s dřevěnými a laminátovými podlahami. Tloušťkou betonového potěru můžeme měnit akumulační schopnosti podlahy.


Vítejte na stránkách o Raychem podlahovém topeni. Vítáme Vás na stránkách naší firmy. Naše společnost Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v. RD Ostrava Třebovice – 152m odporové topné kabely Raychem Instalovaný výkon 1KW bytová jednotka vč. Tento systém vytápění jsme si nechali.


Raychem topné systémy nVent Thermal Belgium (dříve Pentair Thermal Management) v sobě spojuje vědomosti, odborné znalosti, produkty a služby předních obchodních značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky