pátek 20. října 2017

Truhlářství tachov

Zabýváme se realizací interiérů a exteriérů na zakázku. Truhlářství Marget, Tachov. Společnost QUATRO Dřevostyl s. Kuchyně, pracovny, dětský pokoj, obývák, schody, dveře atd.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Umělecké truhlářství Svoboda, s. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou. Nezávislý regionální informační portál města Tachov. Katalog firem a subjektů, kalendář akcí, denní nabídky jídel.


Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru truhláři, truhlářství v obci Tachov. Oslovte více dodavatelů a. Customer virtual servers and others. Výroba stavebně truhlářská a tesařská Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří ap.) Výroba tesařská a výroba dřevostaveb vč. Zakázkové truhlářství vyrábí nábytek a kuchyně z lamina i masivu. Výroba: kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dřevěná schodiště, zábradlí, pergoly, ploty a přístřešky.


Dále vyrábíme ložnice, postele, skříně, komody a podlahy. Zakládáme si na kvalitě. Použití těch nejkvalitnějších materiálů a. Firma truhlářství Kűhnel s již desetiletou působností na českém trhu Vám nabízí své služby.


Od nás můžete očekávat komplexní servis při výrobě. R přehledně dle jednotlivých okresů. Máte zájem o naše služby ? Pernolci, působící zejména po celém Plzeňském a Karlovarském kraji, ale také v Praze a ostatních místech České republiky. Innovative Components Technologies Czech s. V kategorii nalezete také řemeslníky a firmy z kategorií Altány, Pergoly, Zimní zahrady, Nábytek. Používáte nástroj pro blokování reklamy.


Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství. Okres: Tachov Kraj: Plzeňsk ý. Naše zakázkové truhlářství se zabývá výrobou nábytku na míru pro váš dům, byt i kancelář. Mezi naše hlavní činnosti patří výroba kuchyní, vestavěných a šatních skříní, kompletních interié.


Naše truhlářství se zabývá výrobou širokého sortimentu truhlářských výrobků: Preferujeme výroby z různých masivních dřev, kde upřednostňujeme staré, poctivé konstrukční spoje a postupy. Vašemu výběru neodpovídá žádný záznam. Využijte nabídky firem v rozbalovacím menu vpravo, nebo můžete začít výběrem regionu z nabídky měst nahoře.


Naše společnost vznikla již před lety v prostorách bývalého zemědělského areálu v malé obci Lhotka u Tisové. Prezentace firmy Klečka František - truhlářství na portálu REGIONPLZEN. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Tachov , kuchyňská linka, zahrada Tachov , točité schodiště, pergola, Bytový nábytek, dveře z. Vítejte na stránkách firmy truhlářství Marget Jsme malá firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku, dřevěných konstrukcí, výrobou selského. Pila a truhlářství Lhotka u Tisové. Specializujeme se na výrobu dřevěných palet, transportních beden a dřevěných obalů.


Vše vyrábíme dle přání záka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky