pátek 27. října 2017

Termorolety

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. This feature is not available right now.


Rolety, žaluzie, markýzy. Stínící technika do oken klasických i. It was hosted by CIS NEPHAX,. Látka rolety navíc ochrání v zimě proti úniku tepla z místnosti.


WC, umyvadlem, sprchovým koutem - velké střešní okno - Radio , TV modul - zánovní pneu - nová rezerva - Přední část rozložitelná n. Přehledné návody na montáž. Online prodej, výhodné ceny, výběr rolety na míru Vašeho okna. V období letních prázdnin může dojít k prodloužení dodací lhůty. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné léto ! Potřebujete plovoucí podlahy, shrnovací lamelové dveře, žaluzie, vestavěné skříně, termorolety , silikonová tesnění pro vaše okna a dveře, shrnovací stěny nebo například využít našich služeb v oblasti zasklívání balkónů a lodžií?


Pak neváhejte a využijte našich služeb. Pracujeme rychle, levně a kvalitně! Zatemňovací rolety s upínacím systémem Klemmfix s nastavitelnými upínacími klipy a stříbrným izolačním termo povlakem v různých barvách na okna a dveře. Plátce DPH musí vždy vyplnit DIČ pro uplatnění daňového dokladu.


Dodatečná oprava není možná. Termorolety ownership data is restricted due to privacy matters. Do you want to remove all your recent searches? Výbava: uzavíratelný stan,el.


Lednička-mrazák trojkombinace (12V, 220V,plyn) Sporák, gril, trouba Topení Truma dvojkombinace plyn 220V s rozfukem Síťky proti hmyzu, termorolety na všech. Bazar obytných aut, karavanů a vozíků has 1members. Možno montovat pod omítku, do špalety nebo na fasádu.


Poškozené rolety Vám opravíme. Velké Hekki okno uprostře šatní skříň, výsuvný TV box, termorolety a síťky proti hmyzu, široký box na plyn na dvě bomby, servisní dvířka z boku karavanu pro snažší uložení věcí, toaleta Thetford. Knauss - Spherical Image - RICOH THETA.


Kontakty kde nás najdete? Zadejte prosím svoje jméno C. Plynové topení s rozfukem, umyvadlo, sprcha (ohřev vody zajišťuje bojler na el.) , el. WC, lednice s mrazákem(plyn, 230V, 12V), plotynkový sporák, kompletní vybavení kuchyňky, střešní okna, okenní sítě proti hmyzu, termorolety a závěsy, francouzská postel s novou matrací, patrová postel, rozkládací stolek na spaní, jídelní stůl, nádrž na užitkovou vodu uvnitř.


Nádoba na vodu je integrovaná a je na kolečkách. Karavan má termorolety a okenní sítě proti hmyzu. Dále je zde plynové topení Trumatic s rozfukem a spousta úložných prostorů.


Ke karavanu je předstan, který oceníte v letních měsících a slouží jako vaše prodloužená kuchyně karavanu, k relaxaci a možnosti skladovat kempové věci a jiné. Ve všech oknech včetně střešních je moskytiéra, na bočních oknech jsou ještě termorolety. Příslušenství přívěsu- hever, náhradní kolo, zakládací a vyrovnávací klín, x skládac. Držák Fiamma na dvě kola je na oji karavanu.


Lednička s mrazákem, sporák, dřez, kazetové WC, topení, na všech oknech moskytiéry a termorolety , 2x střešní okno, elektřina 12Va220V, kompletní stanová předsíň jako nová, držák na kola. V případě zájmu pošlu více fotek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky