pátek 27. října 2017

Vodovzdorná deska

Překližka stavební - vodovzdorná Březové ( bukové ) protiskluzné překližky jsou desky jednostranně oplášťované s protiskluzovou vrtsvou. Rubovou stranu desky tvoří hladký fenolický film. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály.


Durelis je konstrukční mikroštěpková deska s tvrdým a hladkým povrchem a je vodovzdorná. Pevnostní vlastnosti jsou srovnatelné s OSB-deskami a jsou jejich oblíbenou ekonomickou náhradou. Tato deska dobře funguje jako uzavřená povrchová vrstva pro konečnou pokládku podlahových krytin. Kromě použití pod podlahy může být využita jako obkladová deska pro stěny nejen u dřevostaveb. Dále je využitelná jako konstrukční prvek v interiéru a jako vysoce hodnotný materiál pro obaly.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pevná konstrukce pro profesionály.


Použití vhodné zejména do firem a provozů náročných na kvalitu. Voděodolná překližka skladem všechny formáty. Objednejte ihne dodání po celé ČR nebo vyzvedněte na našich prodejnách zdarma.


Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Book Ostseebad Heringsdorf Hotels. Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day!


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Naše vodovzdorné dřevotřískové desky V1jsou speciálně vyrobeny pro použití pod všechny druhy podlah jako vodovzdorná zpevňující deska.


Dřevovláknité desky jsou vhodné pro stavění jak pro podhledy, stěny i podlahy. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur. Překližovaná deska vodovzdorná s povrchovou úpravou je z obou stran speciálně chráněna proti působení vody fenolickou fólií a hrany jsou opatřeny ochranným vodovzdorným nátěrem. Tento nátěr pouze snižuje pronikání vlhkosti do desky, nezabraňuje mu úplně.


Vodovzdorná konstrukční deska. K dispozici pouze v Ostravě, Vyškově, Rokycanech a Brandýse n. STEICO special od 54Kč. Sloupky a vzpěry) Hodnocení produktu:. Desky OSB jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení orientovaných dřevěných třísek ve třech vrstvách. Ve vrchních vrstvách jsou.


OSB desks (short for Oriented Strand Board) are desks pressed from large orientated splinters, which are fixed together by a binder from synthetic resin. Forma se uzavře nebo stáhne, lepidlo se nechá zaschnout. Povrch desky lze dýhovat nebo upravovat jako u obyčejné MDF desky.


Stavební překližka vodovzdorná Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické. Bednící desky třívrstvé Stavební deska pro zhotovení bednění. OSB desky (název z angličtiny – Oriented Strand Board) jsou desky plošně lisované z velkoplošných orientovaných třísek, k jejichž fixaci je používáno.


Překližka je vyráběna z jednotlivých dřevěných dýh, které se lepí na sebe. Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken. Co to je voděodolná překližka topol?


Deska je bez pera a drážek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky