úterý 24. října 2017

Obal na mince

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na. Plastový obal z průhledného PVC na mince do průměru mm. Predávame značková albumy na mince. Skladom, nízke ceny a rýchla doprava.


Kúpte si kvalitné album na mince a tešte sa zo svojej zbierky. Nabízíme výběr z alb na mince , krabiček, boxů a pouzder na mince , tzv. Krabičky dodáváme v standardním provedení plastové krabičky s lisovanou vložkou na požadovaný průměr mincí. Krabičky jsou konstruovány tak, aby se zabránilo posunu mince při pohybu či přepravě.


Průhledná plastová kapsle zajišťuje dokonalou ochranu mincí. Symbol pro podání objednávky: Kapsle. Možné je také vložení mince s kapslí do libovol.


Ponúkame obaly na mince za skvelé ceny, albumy na mince , albumy na euromince, boxy, listy na mince , poštové známky, športové karty a iné! Zberatelia, nakupujte na izberatel. Klasické album na mince v knižní kvalitě, desky z umělé kůže s potiskem na titulní straně a na hřbetu - dvoudílné.


Pouzdro na pamětní mince - barvy. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Dostupnost: Skladem u dodavatele. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie album na mince. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Free delivery on eligible orders! Už nehľadajte kvalitne plastove obaly na. Tu som vymedzil priestor pre informácie, ako sa starať o mince a ako ich uchovávať. Obaly na pamätné euro mince San Maríno – ks. Leuchtturm samolepiace rámiky na mince do 1mm (ks).


Alba na mince vám umožní si sbírky užít Specializovaná alba na mince vám umožní své sbírky jednoduše roztřídit a zařadit je podle kritérií, co vám vyhovují. Díky numismatickým listům, které můžete do alb libovolně vkládat, si usnadníte i prohlížení a kontrolu celých setů. Obal na mince ks Prophila Průměr: mm Pokud jste si stále nevybrali, podívejte se na všechny produkty z kategorie Bankovky, mince a cenné papíry bazar. Dospívající mládež může pouzdro využít jako obal na sluchátka do uší.


Dospěláci využijí krabičku jako peněženku na drobné mince. Dámám pomůže udržet pořádek v kabelce. Celé pouzdro je vyztužené plastem, díky tomu je pevné.


Nepoškozuje dokumenty: 1 bez změkčovadel a kyselin. Za nízké ceny nakoupíte albumy na mince , semišová plata na mince , holdery, pouzdra na mice a další produkty které potřebuje nejen sběratel mincí. Nabízíme potřeby v oboru numismatiky včetně odborné literatury.


Plastové kapsičky na mince s uzávěrem proti náhodnému vypadnutí mince. Vhodné pro zasílání mincí. Hledáte plastový obal na mince ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho.


Popis Krásný kožený Měšec na mince ! Potřebujete někoho obdarovat penězi? Pokud Vás už nebaví rozdávat lidem obálky s penězi, tak nejvhodnějším. Sběratelské mince či medaile zpravidla vycházejí jako součást ucelených limitovaných sérií, a v naší nabídce proto najdete alba na pamětní mince, ale také boxy, obálky, kazety a další druhy etují.


Zásuvky na mince 289x2mm. Systém pro variabilní uložení. Mincovní skříňka BEBA mini. Kufříky s volitelnými platy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky