středa 25. října 2017

Profi olejová lazura o 1020 cena

PROFI OLEJOVÁ lazúra má vlastnosti prírodných olejov (hlboká penetrácia do dreva a tým jeho vysoká ochrana) pri zachovaní prirodzenej štruktúry a kresby dreva (nevytvára žiadnu lakovú vrstvu na dreve). PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i interiérové použití. Hodnotenie produktu:. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Je určena především pro. Cena produktu bez dopravy. Profi olejová lazura je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých dese.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vysoký obsah pevných látek zajišťuje nejen vysokou penetraci do dřeva již při nanesení pouz.


This new oil glaze gives wood quality maximum in-depth protection against the weather and UV radiation in just one coat. Olejová lazura na dřevo, jednovrstvá, polomatná. Farby, laky na drevo Profi - Heureka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


PROFI OLEJOVÁ LAZURA má vlastnosti přírodních olejů (hluboká penetrace do dřeva a tím jeho vysoká ochrana) při zachování přirozené struktury a kresby dřeva (nevytváří žádnou lakovou vrstvu na dřevě). Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Odstíny dle vzorkovníku. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie laky a lazúry na drevo colorlak Hľadajte podľa parametrov Colorlak. Olejovou lazuru před použitím důkladně rozmíchejte, ale již neřeďte. Dřevěný podklad musí být čistý, vyzrálý, nesmí být mokrý.


Barevné odstíny: Základní odstínová škála dle platné ceníkové nabídky - odstínů a bezbarvý. Kč bez DPH Dostupnost Skladem. COLOREX Norden Lazura na dřevo 3l mahagon Colorex Norden Lazura je tenkovrstvá lazura určená především pro ochranu a dekoraci vnitřních a venkovních povrchů jako obložení, ploty, vrata, pergoly, altány, střešní štíty a další povrchy.


Zobrazit dostupnost na pobočkách. Porovnání cen lazura johnson na drevo, srovnání cen lazura johnson na drevo na portálu HLEDEJCENY. Free Delivery on Eligible Orders!


Silnovrstvová nestekavá lazúra na ochranu dreva, polomatná. Tedy velikostí plochy, kterou jsme schopni s ní natřít. Také nabízíme domky na nářadí, sauny, garáže, garážová stání, altány, pergoly a přístřešky.


Dále zahradní nábytek ze dřeva a kombinace hliníku a umělého ratanu, lehátka, houpačky a slunečníky. Olejovú lazúru pred použitím dôkladne rozmiešajte , ale už nerieďte. Drevený podklad musí byť čistý , vyzretý , nesmie byť mokrý. V této kategorii nejsou žádné produkty.


Ochranná olejová lazura odpuzuje vodu a je mimořádně odolná vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Porézní povrch s otevřenými póry je preventivně chráněn proti napadení plísní, řasou a houbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky