úterý 31. října 2017

Montáž stavebního pouzdra

Postup montáže stavebního pouzdra. Podrobnosti a textový návod naleznete na dvere. Montáž stavebního pouzdra JAP do SDK příčky. Navštivte nás v našem showroomu a prohlédněte si všechny modely stavebních pouzder JAP včetně posuvných dveří. Na montáž stavebních pouzder jsme si netroufli sami.


Stavební pouzdra totiž musí být namontovaná přesně, aby se v nich dveře správně a lehce pohybovaly. Vždy se snažíme nabídnout zákazníkovi full servis a proto odborná montáž stavebních pouzder Eclisse nesmí v žádném případě chybět. Připravili jsme pro Vás několik ukázek z naší montáže stavebních pouzder JAP. Prohlédněte si naše videa.


U nás naleznete pouzdra pro jednokřídlé i dvoukřídlé dveře. Pokud se budete držet názorného návodu, nemůže vás nic překvapit. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Dopřejte si originální stavební pouzdra JAP.


Konstrukce stavebních pouzder umožňuje jejich umístění do příček. Klasické otočné dveře pak ve vašem domě, bytě, kanceláři zabírají spoustu místa. Prodejce ve většině případů nabízí i montáž. Součástí každého balení stavebního pouzdra je samozřejmě montážní postup, prostřednictvím kterého budete schopni stavební pouzdro bez obtíží složit.


Krok po kroku vám poradíme jak stavební pouzdro sestavíte, zabudujete do příčky a instalujete posuvné dveře. Jako novinku nabízíme odbornou montáž stavebního pozdra Eclisse pro region Praha a okolí. Ať už nemáte čas se zabývat montáží pouzdra nebo vám doma chybí nářadí či dokonce zručnost - nic z toho nevadí. Dnes již ale nejsou ničím výjimečným a dovolit si je může každý, a to jak z pohledu. Plechový profil pouzdra je bez armovací sítě.


Vlastní konstrukce pouzdra společnosti J. SESTAVENÍ STAVEBNÍHO POUZDRA JAP Sestavené pouzdro připravené k osazení do stavebníh. PŘEPRAVA ZÁRUBNÍ Zárubně se musí přepravovat ve vodorovné poloze a dle ostatních piktogramů na krabici. Naše firma Vám zajistí samozřejmě i montáž stavebního pouzdra. Posuvné na zeď a do stropu. Instalace stavebního pouzdra pro posuvné dveře je velice snadná záležitost.


Tento systém můžete použít jak pro SDK příčku tak pro ZDĚNOU příčku. Pro fajnšmekry máme připravenou kolekci SYNTESIS LINE kde najdete bezobložková stavební pouzdra , které dominují čistými liniemi bez potřeby použití obložkové zárubně. Námi provedenou montáž stavebního pouzdra doporučujeme zvláště ve složitějších případech.


Pro montáž je potřeba montážní pěna, šroubovák a vodováha. Více informací na webu stavebni- pouzdro. Výhodná nabídka – pouzdra skladem, dodání do hodin, doprava ZDARMA.


U mnoha zákazníků jsme prováděli montáž různých typů stavebních pouzder. Po rozbalení stavebního pouzdra smontujte podle návodu všechny díly do jednoho celku a smontované stavební pouzdro vložte do připraveného stavebního otvoru. Po instalaci je viditelná jen stěna a dveřní otvor, který vyplní posuvné dveře.


Vítáme Vás na stránkách LEVNÁ- POUZDRA. Demontujte kolejnici ze stavebního pouzdra. Namontujte do kolejnice dorazy a pojezdy (seřiďte doraz, který bude umístěný v pouzdře).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky