čtvrtek 26. října 2017

Trx na dveře

Pro ukotvení TRX můžeme použít pevné konstrukce, nosníky, držáky na boxovací pytle, různá zábradlí, mříže nebo dokonce větve stromů. TRX Band Workout - Complete minute Full Body Workout with instructions - Brad Scott Fitness - Duration: 22:36. Závěs na dveře nepoškozuje povrch ani malbu dveří. Samotný závěsný systém TRX včetně příslušentví se vejde do jednoho sáčku, který je přenosný.


TRX si tak můžete sbalit do kufru při cestě na dovolenou. Poznámka: Některé sady nářadí již v kompletu obsahují závěs na dveře. Zkontrolujte prosím Vaši předchozí objednávku. Velice praktický pomocník pro cvičení na TRX skrz jakkékoliv dveře.


Výrobním materiálem je nylon. Při zavřených dveří se jedná o 1 bezpečnou cvičební pomůcku. Originální produkt TRX závěs na dveře lze koupit v ČR a SR pouze u 3D FITNESS a našich distributorů! Velmi praktický závěs pro uchycení TRX kdekoliv.


Všetky modely TRX sú vybavené závesnou kotvou, ktorá umožňuje ukotviť (zavesiť) TRX na bezpečné miesto. Pre ukotvenie TRX môžeme použiť pevné konštrukcie, nosníky, držiaky na boxovacie vrecia, rôzne zábradlia, mreže alebo dokonca konáre stromov. Free Delivery on Eligible Orders! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely využíváme soubory cookies.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Základní informace TRX lze zavěsit kamkoliv. S TRX můžete provádět nekonečné množství cviků, kdy jedinou intenzitou je úhel Vašeho těla oproti závěsnému bodu a Vaše tělesná hmotnost. Dveřní úchyt TRX k závěsnému posilovacímu systému vám poslouží pro snadné připnutí závěsného posilovacího systému ke dveřím.


To je obzvlášť praktické, protože tak svůj závěsný posilovací systém s dveřním úchytem můžete používat např. Pokud nemáte kam zavěsit TRX, tato kotva na dveře je vaším řešením. Praktický pomocník pro trénink u vás doma, v kanceláři nebo v hotelovém pokoji. Nemusíte se bát, že byste poškodili povrch ani malbu dveří. Nyní můžete prakticky cvičit kdekov se Vám zlíbí.


Nylonový závěs na dveře je velmi praktický pomocník ve Vašem tréninku. Insportline Multitrainer je závěsný posilovací systém a používá se tak, že se uchytí na trám, strom, či pomocí přiloženého dveřního závěsu i na dveře. Součástí balení je i instruktážní DVD. Všechny potřebné části jsou součástí balení.


TRX závěsná kotva, díky které se dá cvičit téměř kdekoliv, zavěšením na žebřiny, či dokonce zábradlí apod. Při upevnění na dveře se ujistěte, že je bezpečnostní černo-žlutý pásek zvenčí (za dveřmi) dobře viditelný. Pro zajištění vyšší bezpečnosti doporučujeme dveře zamknout. A preto je tu značka Wenko, ktorá prináša závesný stojan na topánky.


Vám tak poskytne veľa miesta, ale zároveň nezaberie takmer nič z cenného priestoru v malej izbe. Po celou dobu cvičení využíváte pouze váhu vlastního těla a intenzitu dolaďujete úhlem naklonění oproti zavěšení Vašeho TRX. Za konstrukci na hřišti, za dveře ve Vašem pokoji či kdekoliv ve Vaší tělocvičně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky