úterý 31. října 2017

Obaly na mince

Ste prihlásený pod účtom, s ktorým nie je možné objednávať. V menu Môj účet pokračujte na Vybrať dodaciu adresu, alebo kontaktujte náš Zákaznícky. Nabízíme výběr z alb na mince , krabiček, boxů a pouzder na mince , tzv.


Možnost vkladu pro všechny průměry. Zevnitř víčka místo na certifikát. K dispozici i provedení v červené (rudé) barvě. Obaly na pamätné euro mince San Maríno - ks. Klasické album na mince v knižní kvalitě, desky z umělé kůže s potiskem na titulní straně a na hřbetu - dvoudílné.


Vďaka numizmatickým listom, ktoré môžete do albumov ľubovoľne vkladať, si uľahčíte aj prezeranie a kontrolu celých setov. Za nízké ceny nakoupíte albumy na mince , semišová plata na mince , holdery, pouzdra na mice a další produkty které potřebuje nejen sběratel mincí. Nabízíme potřeby v oboru numismatiky včetně odborné literatury. Etue, alba, obaly na mince a bankovky, bazar, inzerce Bavlněné rukavice na mince – bavlna.


Oceňování – Výkup a prodej mincí, medailí, bankovek a další. MYTERIO - krabičky pro vás. Alba na mince vám umožní si sbírky užít Specializovaná alba na mince vám umožní své sbírky jednoduše roztřídit a zařadit je podle kritérií, co vám vyhovují. Díky numismatickým listům, které můžete do alb libovolně vkládat, si usnadníte i prohlížení a kontrolu celých setů. Predávame obaly na bankovky pre všetkých znalcov, zberateľov a záujemcov o notafíliu.


Jedinečný spôsob ako ochrániť cenné pamätné euro mince zo san. Skladom, nízke ceny, Vyberte si u nás a tešte sa zo svojej zbierky. Luxusní a odolný kufr na mince k individuálnímu doplnění.


Maximální kapacite je mincovních plat. Máme sběratelské potřeby pro bezpečné uložení mincí, medailí, plaket, ale i bankovek a dalších drobných předmětů. Ponuka osvedčených originálnych i špeciálnych obalov na mince a zliatky. Nenašli ste, čo ste hľadali? Váš dodávateľ rodinného striebra - už od roku.


Stránkové obaly na mince , žetony atd kapes - Ultra Pro Platinum (1ks) Stránkový obal - 1ks. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Hlavní obsah stránky Filtry a řazení. Sběratelské mince a investiční kovy.


Krabičky na mince Firma Pevex Pelhřimov je předním dodavatelem krabiček na mince , medaile, plakety a jiné reklamní předměty. Krabičky dodáváme v standardním provedení modré plastové krabičky s modrou lisovanou vložkou na požadovaný průměr mincí odstupňovaný zhruba po mm, nebo tzv. Obaly a púzdra (A A A na kreditné karty a iné) Osobné doklady. Albumy a listy na mince.


Jedálne, nápojové lístky. Samolepiace obaly a púzdra. Jednoduché nafukovacie výrobky. Nabídka osvědčených originálních i speciálních obalů na mince a slitky. Plastový obal z průhledného PVC na mince do průměru mm.


Běžná cena 25Kč Cena 23Kč. Minocvník okrem svojej základnej funkcie na pultoch predajných miest plní aj funkciu reklamnej prezentácie v priestore pod priehľadnou miskou a. Obaly se zásuvnou fólií s okénky na sadu Euro mincí - bez změkčovadel - orig. Vysoce průhledné obaly se zásuvnou fólii s okénky pro volné uložení sady Euro mincí (mince bez kapslí).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky