úterý 9. října 2018

Dlažba ze starých cihel

Speciální cihlová dlažba – imitace pálených cihel Cihlová dlažba zažívá v posledních letech renesanci, oproti běžným cihlám má lehce odlišné vlastnosti. Nemusíte se obávat o působení vnějších vlivů , vůči nimž je odolná a tím pádem stálobarevná. Když jsme přestavovali, měli jsme tu i stařičké Klotzovky (nevím jestli to mám správně) a ty byla fakt tvrdý, nešly skoro rozpůlit, když bylo potřeba.


Rád bych použil staré cihly (ty poctivé) na zpevnění této plochy podobně jako třeba dlažební kostky. Nevím, ale jestli je mohu dávat na placku. Impregnace starých cihel: Pro impregnaci cihel můžete použít např.

Já mám z použitých cihel udělanou pojezdovou hranu pro sekačku u obruby záhonu. Jsou položené na placku do váhy na štěrk fr. Něco málo přes pět let na ně prší, sněží apod.


Nejsou nikterak upravené nebo napuštěné. Chceme položit podlahu ze starých cihel. Místnost je nevytápěná, s vyšší vlhkostí ve zdech a podlahou z betonu.


Co dát pod cihly (vč. izolace),. Cihly jako venkovní dlažba 21.

Podlahy a cestičky z cihel ? Ať už pro dláždění dvorů, průjezdů apod. Zrekonstruovaná polovina domu ze šedesátých let minulého století již zvenčí upoutá rezavou plechovou fasádou. Vstoupíme-li dovnitř, věcí přitahujících pozornost přibude. V prvé řadě nekonvenčně použité materiály, které neskrývají svou podstatu.


Vnitřní dlažba z pálených cihel Pálené cihly představují nejjednodušší variantu vnitřní dlažby vyrobené z keramického střepu. Je vhodná jak do interiéru, tak na venkovní použití, například chodníky, podlahy teras nebo vjezdy do garáží. R-slinutá dlažba imitující vzhled a strukturu starých cihel. OBKLADOVÉ PÁSKY ze starých cihel – výroba a prodej. Dají se použít jak pro obklad v interiéru, tak na venkovní obklady plotů, zdí, fasá soklů atd.


Dávali jste cihly do betonu. Plochy z pevným povrchem činí ze zahrady příjemné místo k obývání. Terasu z pohledné kombinace dlažebních desek a cihel si snadno zbudujete sami.


Terracotta Altere – dlažba jako ze starých toskánských domů. Celý program je rozšířen o mnoho tvarových prvků a nabízí výběr hned z několika formátů. Historické cihly a pásky Před pár lety nás oslovil zákazník s přáním realizovat plot ze starých pálených cihel , které získal při demolici svého. Dlažba v barvě pálených cihel?


Ze starých cihel můžete vytvořit i vyvýšený záhon, na řešení terénních nerovností ale nejsou nejvhodnější.

Cihlové pásky - obklady ze starých cihel. Obklady ze starých cihel vypadají pěkně a imitují staré cihlové zdivo. Výborně se hodí na fasády nebo jejich doplňky, do interiérů nebo třeba k pergolám. Navozují příjemnou atmosféru a dodávají místu na útulnosti a osobitém vzhledu.


Nezapomeňte u ní každopádně na stabilní základy. Vhodnějším řešením je také zídku omítnout. Vybudovat dále můžete i zajímavě působící opěrné sloupky k pergole.


Protože pálené cihly nekloužou, i když je namočíte, položit je můžete i kolem zahradního jezírka nebo. Cihlová dlažba vychází z technologie pálených cihel – klinkerů. Nabízím větší množství starých cihel ze 30. Podle zatížení ( pochozí) se vybuduje podloží ze štěrkodrti, což je drcené kamenivo frakce 0-35.


Dotaz: dlažba ze starých půdovek Dobrý den, potřebovala bych poradit, na terase máme staré půdovky, jsou očištěné a potřebovaly bychom je napenetrovat a zároveň barvu cihel oživit- ztmavit. Originální cihlová dlažba vyrobena ze starých cihel. K použití jako dlažba, na sokl.


Velmi krásně působí jak v interieru tak v exterieru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky