úterý 24. července 2018

Paropropustná folie kontaktní

Eurofol 1je kontaktní 3-vrstvá difúzně otevřená fólie pro vytvoření doplňkové hydroizolační vrstvy šikmé střechy, popř provětrávané fasády. Isover VARIO KM DUPLEX UV. Kontaktní difúzně otevřená fólie, kladení přímo na izolaci. Velmi pevná parobrzda s proměnnou ekvivalentní difúzní tloušťkou, UV stabilizací min. Paropropustná fólie PK-FOL HP 130.


Nakupte kontaktní folie za nejpříznivější online ceny.

Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí kontaktní folie po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Difuzní folie 135g kontaktní podstřešní difuzní PAROPROPUSTNÁ pro nevětrané bedněné i nebedněné střechy 3vrstvá. Třívrstvý materiál vyrobený z PP. Podstřešní membrána sloužící k ochraně podstřešních konstrukcí se zvýšeným účinkem, tepelných izolací a podstřešních.


Difuzní fólie a parozábrany Funkce, použití a montáž kontaktní difúzní folie. Dnešní standardní technologické řešení hydroizolace střechy obsahuje dvě různé střešní folie. Jedna vlhkost nepropouští do interiéru a druhá vlhkost propouští do exteriéru a naopak brání pronikání exteriérové vlhkosti do konstrukce.


Vysoce spolehlivá kontaktní difúzně otevřená střešní fólie.

Pojistná hydroizolace pro jednoplášťové šikmé střechy. Vysoce difúzní kontaktní jednovrstvá folie je vhodná pro instalaci do šikmých střech bez bednění, dřevostavby a provětrávané svislé konstrukce. Guttafol DO je kontaktní třívrstvá difúzně otevřená fólie pro vytvoření doplňkové hydroizolační vrstvy šikmé střechy, popř. Speciální 4-vrstvá difúzní fólie s mikroventilační a separační rohoží určená pod falcované. Zaujal vás produkt KONTAKTNÍ MEMBRÁNA PAROPROPUSTNÁ ? Strotex 1DYNAMIC je úplná novinka na poli kontaktních vysocedifůzních podstřešních folii.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Difúzní fólie v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Platit můžete hotově i kartou.


Těžká difúzní membrána pro šikmé střechy k ochraně před vnějšími vlivy jako kontaktní podstřešní difúzní membrána na plné bednění či tepelnou izolaci, se zvýšenou odolností proti chemickým přípravkům pro ochranu dřeva. Gutta Guttafol DO 1Reflex paropropustná fólie x bm. Tato fólie s vysokou gramáží je paropropustná. Tyto kontaktní fólie jsou ur. V nabídce podstřešní folie pro větrané střechy, difúzní fólie a membrány, kontaktní střešní fólie na bednění, parotěsné střešní folie - parozábrany, tepelné reflexní izolace, PVC folie pro ploché střechy.


Střešní fólie jsou dodávány po celé ČR. Podstřešní fólie Gunnefol TOP 1je vysoce difúzní kontaktní fólie na tepelnou izolaci. Fólie D je třívrstvý materiál.

Nosnou částí je PE mřížka zajišťující požadovanou pevnost fólie, horní a spodní vrstva polyethylenové fólie. Nesmí by být použita jako podkladní pod asfaltové šindele. Dodává se v roli 50x5m.


Guttafol DO 1reflex je kontaktní fólie opatřená reflexní vrstvou vhodná pod střešní krytinu či pro provětrávané fasády. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Bude mít ta folie takhle použitá vůbec smysl?


Nechci zasahovat do střechy samotné. Jsme profesionální obchodní společnost - internetové stavebniny, zaměřené na izolace, střechy, fólie, zateplení domu, fasády, sádrokartony, cihly. Ochrana střešních kontrukcí.


Použití: pod střešní krytinu. Pokládá se přímo na krokve, sklon střechy nad °, běžné tepelné zatížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky