úterý 31. července 2018

Sušák na prádlo nad vanu

Nástěnný skládací sušák – je perfektní na balkón či nad vanu. Jeho instalace je snadná, a pokud na něm zrovna nesušíte prádlo , můžete šňůry schovat. Závěsný sušák – lze umístit na topení či na vanu. Gimi Radio sušák na prádlo.


Kvalitní dvouramenný sušák na prádlo ALABLOCK. Kovový sušák v bílé barvě s plastovými profilovými opěrkami ve spodní části předních ramen, které fixují upevnění na vanu.

Nastavitelný v několika polohách a umožnuje rozložení až na 180stupňů. Vhodné pro sušení jemného prádla, nebo prádla , které se nemůže moc ždímat a potřebuje okapat nad vanou. Sušte prádlo u stropu a získejte tak více prostoru ve vaší koupelně, nad vanou nebo na balkoně. Díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji uschne.


Až metrů pro pověšení vypraného prádla na odolných mm silných šňůrách nabízí. Vileda Universal je klasický sušák na prádlo se sušící plochou m. Nabízíme pestrou nabídku vnitřních sušáků na prádlo. Tento typ sušáku je vhodný k umístění například na balkon či do koupelny nad vanu.

Použití sušáku je tedy vhodné nad vanu , která má většinou šířku 60cm. Délku sušáku volíme většinou podle prostoru nad vanou, nejlépe od stěny po stěnu tak, aby nic nepřekáželo sušícím tyčím s prádlem v jejich pohybu. Máte-li balkon, terasu či dokonce zahradu, pak si jistě pořiďte venkovní sušák na prádlo. Ať už to bude varianta mobilní, nebo zabudovaná na stálo.


Přestože jeho primární určení je zřejmé, tak jej lze zachytit prakticky kamkoliv. Praktický sušák do koupelny, nad vanu. Inzerát sušák na prádlo na vanu v okrese Pardubice, cena 150Kč, od Kynclovana Sbazar. Je vhodný i na venkovní použití. Popis: koupelnový sušák na vanu z lídlu.


Fill Your Cart With Color today! Stejně tak není vhodné stavět sušák do chodeb a průchozích míst, kde bude překážet při pohybu, a v domácnostech s dětmi také pozor na místa, kde hrozí, že prádlo při hře ušpiní nebo sušák převrhnou, byť je jinak velmi stabilní. Jsou vybaveny sušícími tyčemi, na které se prádlo zavěsí a pomocí jednoduchého mechanismu vytáhne do výšky, zafixuje v potřebné poloze a nepřekáží. Jsou dodávány v několika šířích, takže každý najde rozměr, který mu vyhovuje. Jednoduše rozložíte na vanu a ušetříte tak spoustu místa.


Mezi hlavní přednosti sušáku patří kromě vysoce kvalitního provedení, také příznivá cena. Se sušícími tyčemi manipulujete jednotlivě a máte mnoho variant v jaké výšce prádlo pohodlně pověsíte a kladkami prádlo jednoduše vytáhnete ke stropu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Sušák na prádlo ADRIA 1Leifheit.

Harmonikový sušák na prádlo vhodný do koupelny, na balkon atd. O délce 60cm, 80cm, 100cm nebo 120cm. Garantujeme předání zásilky přepravci do hodin od objednání. Moderní a nenápadný sušák na prádlo KLAD je skvělou volbou, pokud potřebujete do koupelny umístit sušák , ale nemáte dostatek místa.


Nástěnný koupelnový sušák na prádlo je vhodný pro umístění především v malých koupelnách. Maximální délka vytažených sušících šňůr je 12. Koupelnový sušák na prádlo se skládá z bílého plastového p. Venkovní sušák na prádlo je z kovu, má tři ramena a pevné šňůry, které jsou omyvatelné a nepřekrucují se. Rozložení a složení sušáku je otázkou malé chvilky.


Přihlášením k odběru našich newsletterů získáte slevu 1Kč na svůj nákup. Svinovací koupelnový sušák na prádlo se 4-mi šňůrami. Usnadněte si sušení prádla za pomoci sušáku na prádlo samonavíjecího sušáku KLAD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky