pátek 27. července 2018

Kované panty

Spolu s ní utvoří jedinečný vzhled dveří. Hodí se nejenom do míst, ze kterých dýchá. Na fotografiích této stránky si můžete prohlédnout jednotlivé typy provedení kovaných klik se štítky, různá klepadla a. Kované kliky, panty , klepadla. AS PRO VAŠI REKLAMU Představujeme vám naši novou osvětlenou vitrínu.


Krásně zpracovaná kovaná vitrína je vhodná na reklamu, informace.

Rozměry pantu: A) a 1b 1c ≠ 3mm, pant Ø mm d. Príslušenstvo pre brány - Závesy a pánty. Panty v této sekci jsou ze železna a vyráběné na zakázku (v omezeném množství mohou být skladem) s dodací lhůtou 6-týdnů. Nejprve je nutné zvolit ozdobnou koncovku pantu.


Panty a závěsy na dveře a vrata Dveřní panty a závěsy na dveře v rúzných velikostech a standardních materiálech. Najdete u nás klasické panty na dveře, kované panty na dveře, panty na kyvné dveře a to vše za super ceny. Vyrábíme ručně kované panty na dveře a vrata.


Panty jsou kovány ručně, nejsou použity žádné polotovary.

Ke kovaným pantům dodáváme i kované šrouby. Vyberte si z různých velikostí dveřních pantů. Získejte u nás dopravu zdarma.


Některé panty na vrata a brány se dají seřídit jenom klíčem a není potřeba bránu demontovat. Kování na okna - okenní panty k zašroubování, zasekání, seřiditelné - klasické a ozdobné ukončení čepu, v mnoha povrchových úpravách, okenní skoby. Navíc totiž mohou hrát významnou roli po.


Taktiež predávame nerezové polotovar, pohony na brány a garážové brány. Polotovar ve tvaru komety, vhodný k použití na panty i jiné výrobky. Délka 1mm, průměr mm, tloušťka materiálu mm. Jejich největší výhoda tkví převážně v tom, že při správné povrchové úpravě vydrží bez údržby po dlouhá desetiletí. V tejto časti našej ponuky nájdete všetko, čo potrebuje mať na bránu, ploty, mreže a zábradlie: špice, pásoviny, elementy, ornamenty.


Dveřní závěsy kované Dveřní závěsy kované , kované panty. Exteriérové kované svietidlá (32) Interiérové kované svietidlá (36) Ukázať v. Ve vhodném stylu Vám vyrobíme kované kliky s panty nebo zašupovacími zámky ve stejném stylu. Insipirací Vám může být naše fotogaleri kovaných klik. V našem Železářství můžete koupit široký sortiment železářského zboží.


Jsme specialisté na Kování , kde nabízíme mnoho druhů bezpečnostního kování , interiérového kování, okenního kování , nábytkové úchytky , kliky COBRA a další.

Také prodáváme nerezové polotovar, pohony na brány a garážová vrata. Do detailu propracované ručně kované panty jsou krásným doplňkem Vašich dveří a vrat, my Vám nabízíme kvalitní, funkční kování v originálním designu. Kovářství JAVEKO vyrábí jednoduché kované panty pro montáž do dřevěných zárubní.


Obsah stránok mb-kovanie. Kontaktujte nás pre zaslanie katalógov. V rámci běžného standardu vyrábíme jednoduché kovové ploty vhodné zejména k moderním objektům, ale zároveň také umělecké kované ploty tradičními kovářskými technologiemi.


Moc pěkné provedení, poctivá kovářská práce, nezničitelné , vyrobeno na zakázku - nyní však změna projektu. V katalogu výrobků jsou zařazeny nejčastěji dodávané kované výrobky vlastní výroby. Jedná se hlavně o výrobky , které slouží k doplnění interiérů i exteriérů vašeho domova - např. Ozdobné kované panty Ručně kované panty na dveře nebo na vrátka.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Polohu větviček s lístky je možné individuálně upravit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky