středa 25. července 2018

Sruby a roubenky

Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Jsme výrobce a dodavatel kanadských srubů a roubených staveb, sruby a roubenky pro bydlení, rekreaci i komerční účely. Sruby , roubenky a dřevostavby na klíč.


Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1.

KANADSKÉ SRUBY a ROUBENKY stavíme výhradně podle přání zákazníka. Reviews Super pánové i dámy,opravdu pastva pro oči. Naší hlavní specializací je realizace staveb - roubenek, poloroubenek, roubených staveb, roubených domů, dřevostaveb a hrázděných staveb v klasickém retro stylu.


Jsme rodinná dřevařská firma z Vysočiny a vyrábíme sruby , srubové chaty, roubenky , zahradní nábytek, sauny, altánky, pergoly, autobusové čekárny. Specializujeme se na dřevostavby - sruby a srubové stavby a roubenky. Zajistíme návrh moderní dřevostavby - srubu a roubenky , projekt dřevostavby, realizace.


Stavění srubů a srubových staveb je naší hlavní činností. Do srubu dáme vše, co umíme, promítnou se do něj naše bohaté.

Stavíme sruby a roubenky od. Masivní přírodní dřevěné stěny mají všechny potřebné. See actions taken by the people who manage and post content. This feature is not available right now.


Naše roubenky a dřevěnice dokážeme architektonicky doplnit kachlovými kamny z naší keramické dílny, vnitřní příčky vystavíme na přání klienta ze zdiva, či upravíme interiér konstrukcemi ze sádrokartonu. Dopřejte si bydlení ve srubovém domě, postaveném s využitím kanadské technologie. Naše firma se dlouhodobě specializuje na výrobu srubů a roubenek. Dobrý den, moc se mi líbí vaše sruby , které stavíte opravdu nádherná práce bylo by možné si domluvit schůzku podle vašeho času, věřím že ho moc nemáte“ pan Herynek “Dobrý večer p. Roubenky z hranolů x 30. Papežík Velmi děkuji za rychlou odpověď a vstřícnost poradit.


Kanadské sruby jsou velice oblíbeným typem přírodního bydlení který vyniká příznivou cenou, estetickým vzhledem a. Vyrábíme kanadské sruby a roubenky. Střecha stojí na vysazených stropních trámech, které jsou zdobeny. Tím je zaručena kompaktnost a. Nabízíme komplexní služby v oblasti srubových staveb.


U většiny srubů tvoří základní nosný prvek vodorovně uložené prvky z nehraněného, polohraněného nebo.

Tradičně se konstrukce roubených staveb nejčastěji vyskytovala v oblastech, kde byl dostatek stavebního. Zahradní srubový domek v norské technologii. Postaven na základě žádosti klienta o půdorysu 4x5m. Právě kvůli již dokončené zahradě byla.


Srubové domy, sruby a dřevostavby z masivu od světové jedničky finské firmy KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Dřevostavby - roubenky - sruby. Na výrobu bylo použito smrkové dřevo na sklonku vegetačního života. Rychlá a variabilní stavba.


Stavba roubenky je rychlá a stavět lze po celý rok. Interiér si navíc můžete uspořádat podle svých představ. Vítáme Vás na našich webových stránkách sruby -walek.


Se dřevem pracujeme let, z toho máme. Podívejte se na další nápady na téma Chaty na pláži, Zahrady a. Známy jsou i 2let staré roubenky a dřevěnice. Když se budete o vaši roubenku dobře starat, mohou v ní bydlet i vaši potomci. Zabýváme se již osmým rokem celoročně obyvatelnými stavbami srubových a roubených domů. Aktuálně přibývají další.


Máme za sebou na realizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky