pondělí 30. července 2018

Dubové kůly

Dubový kůl pro klasické ohrady i pro elektrický ohradník pro. CENOVÁ AKCE - DUBOVÉ KŮLY (jen do vyprodání zásob)! Produkty - Specifikem firmy je výroba kůlů a zpracování akátového dřeva.


Cenová nabídka individuální – dle poptávky. Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu.

Vhodné do mokřin, mokřadů, kolem potoků s trvale vlhkou půdou. Není potřeba impregnace, přesto. Akátové kůly jsou vhodné do suchého prostředí. Dřevěné kůly pro elektrické ohradníky, ohradníkové kůly ze dřeva, dřevěné sloupy na el.


Dřevěné kůly se dají použít i jako plotové kůly ke stromům, na plot, vyvazovací kůly ke stromkům. Vyrábíme dubové a modřínové kůly , hranoly a trámy z listnatého dřeva (dub, jasan) a truhlářské řezivo (dub, buk, jasan, javor). Dle Vašich požadavků jsme schopni vyrobit téměř cokoliv.


V případě zýájmu dle dohody lze kůly nechat opatřit špicí nebo fazetou popřípadě obojím.

Obrázek inzerátu: Obrázek Inzerátu. Dubové kůly – kulatinky na ohradníky. V zásadě můžeme kůly rozdělit na tři druhy: dubové , smrkové a akátové. Prodám akátové kůly prodám.


Několik kusů skladem, možnost dopravy. Odkorněné akátové a dubové kůly na stavbu houpaček, prolízaček, hradů, dětských hřišť, pískovišť, plotů, zábradlí atd. Ručně štípané akátové kůly silnějších průměrů (od do 18cm) vhodné pro strojní zatloukání (snesou rázy zatloukače) s garancí nepraskání. Vyvýšené záhony Palisády a kůly Ohrady a ploty Kompostéry. Vsetín Lázky 4bývalý areal ZNZ - zde provádíme i tlakovou impregnaci mobil.


V nabídce máme: štípané dubové kůly odkorněné dubové kůly řezané. Nabízím prodej dubových kůlů vhodných na ohrady,oplocení,vinice atd. Dlouhá trvanlivost (neodkorněné až 10let) U dubových kůlů je třeba počítat s určitou přirozenou křivostí, která však nemá vliv na jejich mechanické vlastnosti.


Opěrné dubové kůly ke stromkům-vyrábíme a dodáváme také opěrné dubové kůly ke stromkům a různým dřevinám- dubové kůly jsou vyráběny v různých. Vítejte na stránkách pily Kincl na Smrčku. V naší nabídce najdete krbové dříví, odkorněné akátové kůly , dubové kůly , řezané akátové kůly.


Běžným ručním nářadím na dřevo a kov upravíte například jejich výšku nebo připevníte zmiňované izolátory.

Trvanlivost kůlů v čase je téměř neomezená. V letošním roce jsme se rozhodli výrazným způsobem podpořit akci: Výsadba milionů nových stromů , která započne na podzim tohoto roku. Dubové řezivo pro truhlářské použití se vyrábí z dřevní hmoty pokácené v době vegetačního klidu. Materiál je sušen tak, aby si dřevo uchovalo všechny přirozené vlastnosti.


PILA - LESNICTVÍ Sečkař Jan. Dodáváme impregonované akátové a dubové kůly různých profilů a délek. Dubové kůly - dubové kůly jsou vhodné pouze do prostředí, kdy jsou celoročně nasáklé vodou.


Naše produkty jsou nejčastěji používané. V takovém případě je jejich životnost až let. Inzerát dubové trámy, dubové kůly , v okrese Chrudim, cena Kč, od Vojtěch Dostál na Sbazar. Pro detailní popis kvality tohoto výrobku nás kontaktujte. Dáme na vysokou kvalitu služeb, nabízíme zákazníkovi Dubová prkna a fošny vysušené na – vlhkosti, což zaručuje, že se řezivo nekroutí a dále výrazně nesesychá.


KULATINA (opěry ) do prům. Popis: - prodám ořezy z výroby dubových trámů(10cm), 3strany řezané -1strana kůra, vhodné jako kůly na ohrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky