pátek 27. července 2018

Použité palety prodej

Výrobce pak nemá šanci plnit svoje závazky a nestíhá dodávat zákazníkům zboží včas. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Dřevěné a plastové palety EUR také vykupujeme. Použité dřevěné EUR palety – výkup.


EURo palety použité i nové vedeme skladem, jsme schopni operativně reagovat na požadavky zákazníka, nabídneme vám cenu včetně dopravy až do místa určení. Prodáváme palety nové i použité. Prodej standardních i EUR palet. U nás najdete standardní i EUR palety.


Nemáte tak velké auto ve vozovém parku, které by palety odvezlo k vám na firmu? Nabízíme Vám v případě potřeby dopravu až na místo konečného odběru. Palety z oběhu - Paleta EUR světlá.


Specializujeme se na použité palety , jejich nákup, prodej a zejména opravy. Vlastníme všechny potřebné oprávnění a licence, čímž má každý náš zákazník jistotu, že mu nehrozí jakékoliv problémy s vlastníky licencí nebo státními. Možnost závozu v okolí Děčína. Můžete si vybrat, zdali si přejete palety zcela nové, nebo použité palety v několika jakostních skupinách.


Garantujeme Vám kvalitu dle norem ČSN u nových palet i použitých palet. Můžete využít množstevních slev, nebo věrnostního programu, jedině tak budete za prodej palet platit minimální ceny. Pro palety si můžete přijet do našeho areálu, nebo Vám je přivezeme kamkoli po ČR. Neustálá skladová rezerva nám umožnuje rychlý a flexibilní servis.


Dále nabízíme Gitterboxy, Big boxy, KTP a KLT boxy i plastové přepravní bedny. Zabírá vám zbytečně místo v areálu firmy nebo na domácím pozemku. Nabízíme jak Europalety nové či použité tak takzvané jednorázové palety a to také nové nebo použité. Zajistíme pro Vaší firmu nové, ale i použité palety , europalety, gitterboxy v nejvyšší kvalitě splňující veškeré dané normy. Dobrý den, nabízím dřevěné palety , jednou použité , chemicky neošetřené, krásné nové dřevo o rozměrech 120x8 110x11 100x10 kanadské palety.


MIOS TRADE prodej palet. Nabízíme nové i použité europalety, jednorázové a atypické palety a ostatní obalové materiály. Proto se opravené použité přepravní palety EUR prakticky neliší od nových. Výrazný a ekonomicky přínosný rozdíl je ovšem v ceně. Nabízíme kancelářský nábytek, židle, dílenský nábytek, šatní skříně, kovoví skříně, ruční vozíky, regály, přepravky, palety, záchytné vany, kontejnery, stojany na kola, lavice, žebříky a mnohem více.


Všechny druhy palet, které nabízíme(najdete v záložce SLUŽBY), dovezeme až k Vám v co nejkratším možném čase. Zákazníkovi dodáváme nové i použité , zajišťujeme. U EUROPAL Tůmovka si můžete vybrat z nabídky nových palet nebo můžete využít možnosti koupit palety již použité , a to v několika jakostních skupinách.


Tmavé použité europalety jsou však v oběhu již delší dobu, a tak jsou stopy. Zaměřujeme se na prodej europalet typu A,B, C, palet standardních i atypických. Vyrábíme atypické palety , bedny, ohrádky dle požadavků a představ zákazníka. Jsme oprávněni provádět tepelné ošetření IPPC palet, ale i beden, truhlářského řeziva apod. Dále se zabýváme i výkupem a prodejem plastových palet, kovových beden MARS a gitterboxů.


Množstvo 5ks, pravidelné dodávky. Vaše poškozené palety vám můžeme vyměnit za funkční a opravené, nebo od vás nepotřebné a. Vykupujeme použité palety EUR včetně poškozených palet. Výroba, prodej a distribuce - dřevěné obaly, přepravní obaly, dřevěné výrobky a jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky