čtvrtek 26. července 2018

Krytina z trapézových plechů

Vyrábí se z kvalitní oceli s různými povrchovými úpravami(polyester, aluzinkové, pozinkované, atd.). Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s. Pro trapézové plechy je charakteristická silná a pevná konstrukce a ekonomické provedení. Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. Používá se na oplocení, jako krytina hospodářských budov, stropů, přístřešků, skladových hal a průmyslových objektů všeho druhu.


Krytiny z trapézových plechů jsou jednoduché a vděčné, je pro ně charakteristická silná a pevná konstrukce. Dobrý den, je možné při montáži krytiny z trapézových lakovaných plechů přesadit plechy o dvě vlny (místo o jednu)? Je možné takto přesazené plechy. Platí překrytí pouze o jednu vlnu, krytina se do podkladu uchycuje ve spodní vlně. Nezpornou výhodou trapézových plechů je jejich nízká hmotnost.


Bohužel, je to i jejich nevýhodou. Proto je nutné trapezové plechy poctivě uchytit na podklad. Kromě použitého materiálu a povrchových úprav se dále liší také tvarem profilu, který udává jeho výšku a od nějž se odvozuje označení jednotlivých modelů trapézových plechů Lindab. Lindab - divize Profil tabulky únosnosti trapézových plechů Označení Jmenovitá Mez Plný průřez Efekt. Sněhové zábrany se montují až po montáži trapézových plechů a při jejich instalaci je třeba respektovat jejich montážní návod.


MONTÁŽ: Montáž je možno provádět z pravé i levé strany střechy, určující by měl být směr převládajícího větru v daném místě a začít by se mělo na opačné straně. Nabízíme typů trapézových plechů od společnosti Maslen , a to typy T15 T8 T5 T3 T1 T1 Ta jako novinku také vlnkový trapéz SÍNUS40. Krytina z trapézových plechů : 8° dřevěné latě min.


Pokud střešní krytina z plátovaných trapézových plechů nevykazuje větší prokazatelná poškození, zdá se být výhodné jak z finančních důvodů, tak. Jaká je únosnost trapézových plechů. Na výšce profilu, typu profilace, použité vstupní surovině a její jakosti a na způsobu a rozteči uložení. Nabídka střešních a stěnových trapézových plechů Lindab s prolisem i bez prolisu.


Využití trapézových plechů. Konstrukce střešních plášťů - jako střešní krytina Konstrukce střešních plášťů - nosný konstrukční prvek Prvek pro ztracené bednění, Konstrukce obvodových plášťů – interiéry Konstrukce obvod. Povrch je kompaktní, hladký Parametry: sklon. Skladebná šířka plechů je přímo závislá na výšce vyprofilované vlny. Své využití si najdou také jako konstrukční profily foliových a trapézových střech s nízkými sklony i jako nosné prvky interiérových stropů.


V případě podélného napojení trapézových plechů musí být příčný spoj vždy upevněn do podkladu s přesahem nejméně 1mm při sklonu střechy od 14° výše nebo 3mm při sklonu menším. Střešní plechová krytina od firmy Satjam za bezkonkurenční ceny! Vysoká kvalita, široká nabídka barev a povrchových úprav, dlouhá životnost.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Vlnitý plech z ocelového plechu žárově pokoveného vrstvou. Použití vlnitých plechů jako konstrukčních prvků pro střechy a fasády.


Vlnité profily SATJAMk použití jako střešní a stěnové profily s efektním vzhledem. Z takto upraveného lakovaného plechu se postupným válcováním vyrábějí krytiny ve tvaru tašek, nebo ve formě trapézových plechů. Díky těmto ochranným vrstvám mají krytiny vysokou antikorozivní odolnost a dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky