úterý 24. července 2018

Oprava nábytku brno

Výběr dodavatelů pro oblast Brno v kategorii oprava nábytku z naší databáze. Restaurování starožitného nábytku, oprava nábytku Vítejte na webových stránkách restaurátorského ateliéru Svojanovský. Ateliér se zabývá odborným restaurováním starožitného nábytku a výrobou replik historického nábytku.


Informační portál pro Brno a okolí - kultura, finance, sport, obchod. Jednička mezi portály pro Brno a okolí. M DECOR – dekorativní malování interiérů, oprava dveří, renovace nábytku. Povrchová úprava nábytku , dřevěných dveří a oken. Aktuální katalog firem v kategorii renovace nábytku Brno -město.


Renovace nábytku , Brno popis zakázky Praskl mi šroub, který spojuje konstrukci křesla z ohýbaného dřeva a opěrku. Naše společnost KAMEX, spol. Vám nabízí dopravu a montáž nově koupeného bytového a kancelářského nábytku , sporáků, praček, sušiček a ledniček. Restaurování, oprava, renovace starožitného nábytku, Brno, Brno-venkov, jižní Morava. Jsme specialisté na opravy kůže.


Opravujeme a renovujeme kůži i bez výměny materiálu. Nabízíme bohaté zkušenosti z čalounického oboru, což zahrnuje výrobu čalouněného nábytku , přes opravy čalouněného nábytku až po renovaci starožitného nábytku , včetně dřevěné konstrukce. Renovace nábytku, Brno popis zakázky Praskl mi šroub, který spojuje konstrukci křesla z ohýbaného dřeva a opěrku. Zvážíme, zda zákrok zvládneme sami a také si upřesníme svou představu o dalším využití nábytku.


Zda bude sloužit jen jako dekorace, nebo k dennodennímu provozu domácnosti. Stolařství Vám nabízí výrobu dřevěného nábytku, realizaci interiérů na klíč, dále pak opravy, montáž a dopravu Vašeho nábytku. Renovace a restaurování starožitného nábytku , křesla, stoly, sekretáře a další nábytek. Nevyrábíme imitace nábytku , vyrábíme vaši spokojenost prostřednictvím kvalitních a unikátních designových nábytkových kusů, které si oblíbíte na celý život. Zajištujeme kompletní zajištění opravy nábytku , včetně potřebných truhlářských prací.


Sofa, vídeňské baroko Materiál. Dlouho slibovaná oprava budovy, ve které sídlíme, zdá se nabývá reálné podoby stěhování dílny. Oprava a renovace starožitného nábytku. Co se týká výměny krycích skel, byli jsme první firmou, která tuto službu začala nabízet na českém trhu a díky tomu máme s tímto bohaté zkušenosti.


Instalatérské práce - vodoinstalace, vrtání panelu, oprava stěn až po celkovou rekonstrukci místností. Náhodný výběr z našich realizací: Dovolili jsme si pro Vás náhodně vybrat, jako rychlou ukázku našich dovedností, některé již zrealizované zakázky. Objednáváte zboží z obchodního domu IKEA BRNO ? Potřebujete zboží vyzvednout, dopravit a nastěhovat až k vám domů nebo do firmy? Michal Voják je specialistou v oboru čalounění koženého nábytku.


Do nabízených služeb patří zejména: Kompletní přečalounění sedacích. Prodej nábytku v Brně-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba JENA nábytek, Idea-nabytek. Reštaurovanie dreveného nábytku a oprava náteru Na starom nábytku je najväčší problém s tým, že už “odchádza” starý náter, ktorý mu dodáva onen lesk. Niekoľkými jednoduchými krokmi ho ale môžete oživiť.


Dodáváme kuchyňské linky, stoly, židle, obývací i předsíňové stěny, knihovny, volně stojící i vestavěné skříně a postele. Dále nabízíme dveře, okna, schodiště, zábradlí a balkóny. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku.


Realizujeme obklady stěn a podbití střech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky