pátek 27. července 2018

Extrudovaný polystyren 30mm

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Extrudovaný polystyren XPS FIBRAN - mm. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Izolační materiály) Hodnocení produktu: 1. XPS izolace je určena především k použití ve ztížených podmínkách a všude tam, kde klasické tepelně izolační materiály nelze použít. BACHL XPS 3G vroubkovaný.


Vroubkovaný povrch, vhodný pro nanášení omítek a obkladů, rovná hrana po obvodu. Styrodur sú dosky z extrudovaného polystyrénu. Vyznačujú sa vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, vysokou pevnosťou v tlaku a minimálnou nasiakavosťou. Má vysokou pevnost v tlaku, velmi malou nasákavost, vynikající přilnavost k betonu a dlouhou životnost. Namáhání tlakem při stlačení:3kPa.


FLOORMATE 300-A is a solution for insulating groundbearing and suspended floors in new build and renovation projects. Vyberte to nejleší řešení pro Váš projekt a spočítejte si spotřebu v novém Weber kalkulátoru. Inovativní a univerzální tepelně izolační deska, součinitel tepelné vodivosti λ = 033. Jedná se o polystyren s hladkým povrchem, polodrážkou a konstantními izolačními vlastnostmi ve všech tloušťkách.


Pre prístup k cenám a nákupu produktov je potrebná registrácia v eshope ! Prosím registrujte alebo prihláste sa na linku nižšie. Farba : oranžová Povrch : mriežkový. Free UK Delivery on Eligible Orders! Polystyrén EPS 1S hr. Sundolitt XPS3is an extremely durable thermal insulation board made of extruded polystyrene offering exceptional thermal performance and versatility.


Kromě typu vhodného pro oblast soklu nabízíme též druh vhodný do podlah obytných i průmyslových objektů, do plochých střech a teras. Vďaka vnútornnej štruktúre uzavretých buniek sa extrudovaný polystyrén vyznačuje odolnostou voči pôsobeniu vlhkosti a vysokou pevnosťou a tvrdosťou. Vďaka týmto vlastnostiam má XPS široké využitie v stavebníctve. Pro ploché střechy, obrácené střechy, zelené střechy, podlahy, vnější stěny ve styku se zeminou.


XPS v deskách 125x60cm, nenasákavý, s vysokou pevností v tlaku, vhodný zejména pro izolaci spodní stavby a průmyslových podlah se. Tepelná izolace z extrudovaného polystyrenu XPS Fibran je speciální druh izolace s uzavřenou buněčnou strukturou. XPS Fibran Etics GF má vzorovaný vafle povrch desek zaručující dobrou přilnavost k omítce. Materiál, díky vysoké odolnosti proti vlhkosti, je vhodný pro izolaci spodní stavby a pro. V modelárstvo sa extrudovaný polystyrén používa hlavne tam, kde vyniknú jeho vlastnosti - vyššiu pevnosť a hladký rez.


Dosky z XPS sa používajú na lietadlá a architektonické modely. Desky se zpevněným hladkým povrchem a polodrážkou. Využívá se k tepelným izolacím tepelných mostů, obrácených střech, podlah nad nevytápěnými místnostmi. Pro namáhané podlahy lze použít extrudovaný polystyren XPS, který má pevnost v tlaku při stlačení od 1do 7kPa v závislosti na typu a výrobci. Cena podlahového polystyrenu označeného jako Z je nejnižší ze všech ostatních typů z důvodu nejnižší přesnosti desek a zušlechtění.


Join Over Million Satisfied Resellers On Their Quest to Catch the Best Deals. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Charakterizuje se specifickou jemnou strukturou pěny s nízkou hustotou a uzavřenou buněčnou strukturou.


Nejste přihlášen, upozorňujeme Vás, že bez registrace (přihlášení) nelze poptávku dokončit. Přihlásit se můžete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky