čtvrtek 26. července 2018

Fasádní folie

Kvalitní střešní a fasádní folie od českého výrobce JUTA. Parotěsné a vzduchotěsné zábrany. Nové fasádní fólie ME2a ME2v samolepicím provedení vycházejí vstříc stále častějším požadavkům realizačních firem na rychlou, jedno-duchou a efektivní manipulaci s min- imálním rizikem chybovosti. APLIKACE ZA VELMI NÍZKÝCH TE. Fólie je primárně určena pro vytvoření vodotěsné izolační vrstvy.


Je určená pro otevřené spáry do 20mm v dřevěném obložení fasád. TYVEK UV FACADE - provětrávaná fasáda. Tato fólie se používá pro odvětrávané fasády, jejichž fasádní prvky mají přiznané mezery. U klasických fólií by UV záření způsobilo degradaci samotné fólie a jejích funkce.


Každá UV stabilní fólie má navíc údaj pro jak široké mezery ve fasádních palubkách nebo jiných obkladech jsou určená. Folie Guttafol Fassade je vybavena samolepícími páskami po obou okrajích fólie pro vytvoření trvalého spoje jednotlivých pásů. Difůzně otevřená fasádní fólie.


Pro použití do fasád s otevřenými spárami. Se samolepící páskou po obou stranách folie. Pojistné hydroizolace pro provětrávané fasády.


Fasádní difúzně otevřené fólie pro větrané fasády. Dvouvrstvá pojistná fasádní hydroizolace zátěrového typu, s integrovanou lepící páskou. Folie (40) V této kategorii naleznete běžné podstřešní difůzní a vysoce difůzní kontaktní folie a parozábrany které jsou dnes již nedílnou součástí většiny staveb. Guttafol UV Fassade je vícevrstvá kontaktní fasádní fólie ideální pro provětrávané fasády, které mají přiznané spáry.


Difuzně propustná fólie pro doplňkovou hydroizolační vrstvu skládaných provětrávaných fa­sád. Charakteristika výrobku DEKTEN. Díky vysoké UV odolnosti vhodná pro. POKYNY PRO PROJEKTOVÁNÍ Podklad pro pokládání musí být suchý a čistý, je potřeba odstranit veškeré ostré hrany. Velkoformátové fasádní kamenné obklady Vzorek fasádního kompozitního panelu : křemencová kam.


VÝVOJ A VÝROBA FASÁDNÍCH PANELŮ S TENKÝM KAMENNÝM POVRCHEM NA ZAKÁZKU! Vyberte si fasádní , střešní a parotěsné fólie na stránkách allmedia-cz. Zvolte si profesionální produkty na allmedia-cz. Jsme profesionální obchodní společnost - internetové stavebniny, zaměřené na izolace, střechy, fólie, zateplení domu, fasády, sádrokartony, cihly.


ME0je vysoce paropropustná fasádní hydroizolační membrána, určená pro aplikaci přímo na dřevěné bednění, podkladní rastr nebo tepelnou izolaci v konstrukcích odvětrávaných fasád. Důležité je i praktické hledisko. Další vrchní plášť totiž zvyšuje odolnost domu proti rozmanitým povětrnostním vlivům i mechanickému opotřebení. Dále kotevní prvky ETICS, fasádní profily, nopové fólie a příslušenství, balkónové profily, lepidla a příslušenství pro zateplovací systémy ETICS. Stavebniny online se specializují na materiály pro zateplení fasá podlahy, obklady, stavební folie.


Všechny kategorie stavebních materiálů jsou přehledně rozděleny. Nákupy stavebnin u nás jsou jednoduché a rychlé. Horizontální fasádní systém má vynikající technické vlastnosti, dlouhou životnost a umožňuje tvůrčí svobodu při návrhu opláštění budov. Superdifúzní kontaktní pojistná hydroizolace pro šikmé střešní konstrukce s pokládkou na bednění či na tepelnou izolaci.


Použijte pro Váš projekt produkt Kingspan Kooltherm KKontaktní fasádní deska s aplikací pojistné folie. Pro efektní řešení náročných detailů je pro Vás připraven produkt nejvyšší třídy, vakuová izolace Kingspan OPTIM-R.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky