úterý 24. července 2018

Imitace kamene dlažba

Střídající se kresba a plastický efekt napomáhají vytvořít dokonalý přírodní vzhled této dlažby. Navíc dlažba imitace kamene za. Dlažba vyráběná jako imitace kamene vnese díky svému přirozenému designu do každého interiéru nebo exteriéru kousek přírody. Umělý kámen ( imitace ) Obklady z umělého kamene se perfektně hodí do jakéhokoliv prostoru.


V naší nabídce si můžete vybrat obklady z vysoce odolného probarveného betonu, který je vhodný do interiérů i exteriérů nebo sádrové kamenné obklady , které doporučujeme instalovat pouze v interiérech. Produkty skladem do dnů u vás.

Zkrášlete si svůj chodník nebo přístupovou cestu k domu či na zahradě kvalitní kamennou, cihlovou nebo betonovou dlažbou. Nabízíme keramické obklady imitace kamene do interiéru. Obklad v interiéru využijete na obložení stěny v obývacím pokoji nebo jako obklad na krb. Keramické obklady jsou žáruvzdorné, mrazuvzdorné, odolné na vlhkost a proti chemickému působení běžných úklidových přípravků.


Dlažby se liší designem, zpracováním a barevností. Podrobný návod na lepení kamenné obklady Vaspo. Imitace kamene a přírodní kamenné obklady, umělý kámen, cihlové obklady, sádrové obklady do interiéru. Prodáváme betonové obklady pro venkovní použití.


Betonová dlažba DITON SETA představuje praktickou reliéfní venkovní dlažbu přírodního vzhledu.

Její tvarovaný povrch představuje imitaci přírodního. Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Obklady a dlažba z umělého kamene se perfektně hodí do jakéhokoliv prostoru, do interiéru, u některých typů i exteriéru. Hodí se do kuchyně, do koupelny.


Kamenné dlažby z přírodního kamene Kamenná dlažba má jedinečný nenapodobitelný vzhle téměř neomez. Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. Originální venkovní dlažby imitující dřevo a kámen, desky z umělého pískovce, zahradní nášlapné kameny, obrubníky imitace dřeva a kamene , palisády. Dokonalá imitace kamene k nerozeznání od přírodního.


Dodáváme velké množství dlažeb z přírodního kamene v materiálech jako andezit, porfyr, kvarcit, vápenec, rula atd. Trendem jsou ale na terasách již velké formáty dlažby a to například 1x 1cm. Dlažba by také měla splňovat určité technické parametry, které vám můžeme popsat na našem studiu nebo i on-line chatu.


Dlažba v imitaci kamene , která je lidským okem skutečně nerozeznatelná od přírodní kamenné dlažby. Unikátní je také univerzálnost této dlažby – díky svému designu se hodí jak do moderních, tak do rustikálně laděných interiérů. Naleznete zde několik typů dlažby - od imitace kovu, dřeva, betonu, až po produkty s oblíbeným retro nádechem.


Těšíme se na spolupráci! Milujete přírodu a chtěli byste se procházet po kamenech? Tak to se vám dlažba imitace kamene bude určitě líbit.


S kamennou dlažbou se můžete cítit, jako.

Více než 2typů obkladů imitace kamene v našem e-shopu. Vybírejte podle ceny, barvy, váhy. Levné a kvalitní obklady a dlažba od přímého dovozce. Nakupujte dlažbu imitace kamene výhodně. V nabídce i dlažba a obklady II.


Obklady imitace kamene Zaměřujeme se především na prodej výrobků z přírodního kamene , ale v poslední době jsou oblíbené i různé tapety imitace kamene na stěnu. Nahrazují přírodní materiál všude tam, kde není z různých důvodů možné použít kámen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky