úterý 31. července 2018

Prater ceny

The Prater Amusement Park is Most Fun part of Vienna! There is no entry fee to the park but for every ride. Adventure, tradition, and Viennese charm at once - no other place radiates so much energy and joie de vivre as the Vienna Prater. A fascinating world awaits visitors.


Zatím hodně jezdíme do německého Bayern parku,kde je. Dnes je meno Prater neodmysliteľne späté hlavne sa zábavným parkom. Vstup je zadarmo , zaplatíte až vstupné na jednotlivé atrakcie. Ceny sa pohybujú v rozmedzí od jedného do do desať eur. In this overview you will find a lot of relevant information for your visit to this popular sight.


Prater is the UK’s leading specialist building envelope contractor and the only company of our kind to be totally focused on meeting the needs of the UK market. Vidensky Pratr je volna plocha. Nemusite platit zadne vstupne.


Za kazdou atrakci musite platit zvlast. Ceny atrakci se pohybuji mezi € a €, zalezi na atrakci. Nevím, zda je je plocha, kterou zabírá Prater menší než pražská Matějská pouť, ale každopádně tak působí. To ale neznamená, že by tam bylo méně atrakcí.


Je tam toho opravdu hodně a každý si najde to své. Mě osobně nejvíc dostala věž s volným pádem. Výhody, které Vám nabízí karta Vienna City Card. Park Prater (česky Prátr) je nejzábavnější místo, jež Rakousko nabízí.


Vstupné do parku Prater je zdarma. Platí se vstupné na atrakce. Stylové a moderní ubytování Prater Apartments se nachází pouhých minut chůze od zábavního parku Prater.


Poniższe ceny są cenami orientacyjnymi i mogą być nieaktualne. Aby sprawdzić aktualne ceny należy skontaktować się z konkretnym obiektem. Prater je zábavným parkom pre celú rodinu, na svoje si tu prídu deti, dospelí, aj milovníci adrenalínu.


Treba sa však pripraviť na to, že za všetko sa platí a ceny sú skutočne “viedenské”. Ak s tým budete počítať, nudiť sa určite nebudete. Ceny se v průměru pohybují kolem až euro za jednu jízdu. Prater je otevřen každý rok od poloviny března do konce října od deseti hodin dopoledne do jedné hodiny v noci.


Prater Velký a slavný zábavní park ve čtvrti Leopoldstadt. Na rozdiel od iných európskych zábavných parkov je vstup do Prátra voľný, platí sa iba za jednotlivé atrakcie a ich ceny sa pohybujú od do eur. V stup do celého areálu je zdarma. Na světě pravděpodobně nenajdete dítě, které by alespoň jednou za život nechtělo navštívit Disneyland. Práter Vídeň: ceny atrakcí.


Vídeňský Prater – to byl dříve nedostižný sen pro obyvatele socialistického Československa, dnes si tam můžeme zajet na otočku, kdykoliv se nám zamane. Ceny jsou vyšší než na vesnické pouti (neznám třeba Matějskou apod), nicméně odpovídající službě. Kč za minuty jízdy, tam 5-4€, ale doba jízdy dle ceny až minut.


Prater ponúka veľa rôznych atrakcií avšak za dosť vysoké ceny. Výhodou je blízkosť metra, ktorým sa pohodlne doveziete priamo pred areál. Krásne je aj okolie areálu.


Za zmínku jistě stojí nejvyšší atrakce Prater Turm, což je velký řetízkový kolotoč, který s vámi vystoupá až do výšky 1metrů. Překrásný pohled na Vídeň je tak zajištěn, ovšem v dech beroucí výšce. Ceny jsou poskytovány našimi partnery a odráží průměrné ceny pokoje za noc, včetně daní a poplatků.


Tyto poplatky jsou fixní, naši partneři o nich. V jeho severozápadní části se nachází známý zábavní park , který v češtině přejal jeho jméno ( Prátr ), v němčině se však nazývá Wurstelprater.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky