pátek 25. května 2018

Punčový dort cena

Více…Široká nabídka sladkostí, které potěší po náročném dni. Záviny, ovocné misky, minidezerty a další. Dělala jsem punčový dort o víkendu a sklidil neuvěřitelný úspěch už mám i objednávky k narozeninám, jak všem chutnal. I já si moc pochutnala a můj muž, i když sladké nemusí, chválil a chválil, že je výborný. Náš punčový dort je naprostá lábuž.


Objednávat prosíme dní předem - dortík musí uzrát, aby se pěkně provlhčil a báječně chutnal :-)) Dorty klasické a ovocné prosíme objednávat ideálně pracovní dny předem. Alergeny: 1a,alkohol. Krém z čokolády s cassis. DOSTUPNOST: DNES CENA KČ 86. Tvarohová pie s pomerančovou kůrou a krémem z bílé čokolády.


Veškeré vámi vyplněné údaje budou použity výhradně za účelem zodpovězení Vašich dotazů a následně budou smazány. Punčový dort Smetanová cukrárna za akční ceny #128176;. Zatím zde nejsou žádné recenze. Přijďte si vybrat nebo si objednejte dort z naší pestré nabídky chutných dortů - dorty ovocné bez krému, s vanilkovým krémem, s tvarohovo-jogurtovým krémem a dorty šlehačkové.


Máte-li zájem pouze o některé typy dortů , prosím zvolte v pravém menu podkategorii. Vynikajíci punčový dort Můj tatínek miluje punčák, proto volba byla jasná :-) recept mám z netu a je opravdu vynikajicí, všem moc chutnal. Další slevy dortů a zákusků na Kupi. Ten kdo nemá rád punčák, tak tedy toho asi neznám :). Upečte si s námi jednoduchý piškotový dort provoněný domácí marmeládou a klasickým tuzemským rumem a zavzpomínejte na tuto klasiku českých cukráren.


Základ dortu tvoří punčový krém a skořicové světlé korpusy. Dort je zalitý vynikající hořkou čokoládou, dozdobený krémem a sáňkami z lahodného fondánu. Ks Dort ledová čokoláda. Vyzvednutí na provozovně zdarma.


Jestli má být punčový dort podle všech pravidel, chce to polít ho fondánem, bez něj to nebude ono. To je stejné jako s věnečkem. A jelikož se mi fondán líbí tak, jak je, hezky čistě bílý a lesklý, nemám ani potřebu dort nějak dozdobovat čokoládovými klikyháky apod. Karamelový dort natural.


Dort z tmavé čokolády a mletých mandlí s čokoládovým krémem s griliášem, potahovaný čokoládovým glazé. Recept na punčový dort – řezy už rozebírají maminky na webu. Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáváme postupně mouku s kypřícím práškem, olej a vlažnou vodu. Vymažeme si formu na dort a vysypeme hrubou.


Naše verze punčového dortu! Doplněno o šlehačkový krém s vaječným koňakem. Klasika v novém kabátku. Dáme do mísy srozinkami, citrónovou a pomerančovou kůru a skořením, dobře promícháme a přidáme rum, med a víno.


Plenkový dort obsahuje ks jednorázových plenek Baby Charm Super Dry Flex od českého výrobce, jsou z ECF celulózy a tak i dobrým řešením z pohledu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Objednávku považujte, prosím, za platnou po našem zpětném e-mailovém nebo telefonickém potvrzení.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Všechny dorty připravujeme stejně jako zákusky z kvalitních a hlavně základních surovin a zakládáme si na klasické obyčejně poctivé chuti. Mandlový dort Cena : 4Kč Detail Maracuja se želé Cena : 4Kč Detail Nepečený koláč s malinami Cena : 4Kč Detail ořechový Cena : 4Kč Detail Pařížský dort Cena : 4Kč Detail Perníkový s vlašskými ořechy Cena : 5Kč Detail P.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky