pondělí 28. května 2018

Potrubní izolační pouzdro

Potrubní izolační pouzdra - A-Z izolace Ostrava. ROCKWOOL 8jsou potrubní izolační pouzdra z kamenné vlny, kašírovaná vyztuženou hliníkovou fólií se samolepícím přesahem nebo bez povrchové úpravy. Pouzdro se vyznačuje velkou mechanickou odolností v tlaku a jsou vyráběna v AS kvalitě.


Pouzdro s polepem je na podélném spoji opatřeno přesahem fólie se samolepící páskou pro dokonalé uzavření pouzdra. Pouzdro je na podélném spoji opatřené přesahem fólie se samolepící páskou. Vyplňte krátkou poptávku, která bude okamžitě odeslána na odpovědného pracovníka, jenž vás bude v nejkratším možném termínu kontaktovat. Ostravě Nákup zahájíte výběrem sortimentu v levém sloupci, případně vyhledejte požadovaný produkt pomocí vyhledávacího okna vpravo nahoře. Základní parametry izolačních minerálních pouzder.


Teplotní odolnost do 6ºC. Tepelně izolační potrubní pouzdro vyrobeno z čedičové vaty s hliníkovým polepem. ROCKWOOL ALUFIX nebo drátem na třech místech na běžný metr délky pouzdra.


Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny je ideální pro izolaci rozvodů tepla a teplé vody, centrálního vytápění a dalších zařízení. Má tvar dutého podélně děleného válce. Je opatřeno polepem, hliníkovou fólií vyztuženou skleněnou mřížkou. Nové uspořádání vláken zajistí výrazné snížení tepelných ztrát. Unikátní výrobní technologie zaručuje vysokou kvalitu, skvělou mechanickou pevnost a dlouhodobou stálost výrobku.


Ochranu tvoří plastové žlaby, které se pomocí klipů spojí. Isover, Rockwool a další. Mimoto je třeba pro potrubní vedení studené vody zohlednit izolační opatření proti tvorbě kondenzační vody, mrazu a oteplení zvenčí. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


EZANÉ POTRUBNÍ IZOLAČNÍ POUZDRO S POVRCHOVOU ÚPRAVOU Z HLINÍKOVÉ FÓLIE IZOLTHERM AL. Mají tvar dutého podélně děleného válce vyrobeného z jednoho nebo více segmentů, se zámkem zamezujícím ztrátě tepla v podélném spoji. Stavebniny Třinec - vyrábíme vlastní potrubní izolační pouzdra různých rozměrů a druhů. ProRox PS 9ALU je potrubní izolační pouzdro obložené hliníkovou fólií.


Lze je pořídit pro potrubí o průměru od až do 89. Pouzdro se vyrábí unikátní technologií s novým uspořádáním vláken a účinně napomáhá omezit množství tepla unikající přes potrubní rozvody a tím přispívá ke snížení nákladů na vytápění. Výrobce a dodavatel izolací a izolačního materiálu. EU doporučujeme stáhnout potrubní izolační pouzdro v příčném směru (po obvodě) hliníkovou samolepicí ALS páskou nebo drátem na třech místech na běžný metr délky pouzdra.


Chrání a izolují kabely při průchodu přes ostré hrany nebo závity. Tubex standard Kvalitní, ekologická, zdravotně nezávadná izolace z pěnového polyetylenu pro potrubní rozvody. Izolační objímky z měkkého plastu.


Universální pružná izolace pro topné, sanitární a VZT potrubí. IKA vrstvená tepelná izolace armatur a zařízení str. Izolace trubek, které najdete v této kategorii jso. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Fólie zvyšuje mechanické vlastnosti pouzdra, zmenšuje tepelné ztráty a zlepšuje estetický vzhled.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pouzdra se soustředně vinutou minerální tepelnou izolací umožňují dosáhnout významně vyšších úspor.


PVC potravinářská fólie, polystyrénové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky