čtvrtek 31. května 2018

Montáž digestoře návod

Montáž digestoře bez odtahu. Instalace digestoře bez odtahu, jíž se jinak říká recirkulační, je naprosto jednoduchá. Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par.


Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné, na co musíte pamatovat, je, abyste vždy včas uskutečnili výměnu uhlíkových filtrů v. Video ukazuje, jak se snadno do sebe zapojují plastové větrací prvky (vzduchotechnika). Ty se liší různou šířkou: 6 a 1cm. U každého výrobku je přibalen návod k použití, jehož součástí je samozřejmě také návod na montáž. Nicméně je velmi důležitá pro správný chod digestoře a hlavně také pro jeho dokonalý vzhled ve vaší kuchyni. Návod jak správně připevňovat desky opláštění.


U digestoře s odtahem je montáž složitější o správné napojení na odtahové potrub í. Základem je digestoř vyrovnat podle vodováhy. Dále se montáž liší dle toho jestli máme digestoř komínovou nebo vestav. Digestoře mají většinou dva vývody pro odtah – boční a horní, abychom si mohli zvolit ten, který vyhovuje naší kuchyňské lince a umístění digestoře v horní skřínce.


Otvor, který nepoužijeme, zaslepíme krytem, který zakoupíme v sadě spolu s digestoří. Pamatujte ale na to, že potrubí užší, než vyžaduje návod k instalaci digestoře , vždy znamená snížení výkonu. Redukovat byste tedy měli opačně – z malého průměru na velký. Nabízíme plastové i nerez potrubí k digestoři, kompletní příslušenství pro digestoře , plastové přechody, spojky, výpusť kondenzátu, větrací mřížky. Pokud si nevíte rady se zapojením digestoře nebo s montáží vzduchotechniky, neváhejte nás kontaktovat.


NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS1(TAVOLARA ) ČESKY POPIS Digestoř se může používat ve filtračním nebo odtahovém režimu. Ostrůvkové digestoře se používají tam, kde varné desky jsou umístěny přímo uprostřed v kuchyni. Cena montáže nezahŕňa materiál a ani likvidáciu stavebného odpadu. Jedná se o velice moderní způsob vaření a odtahové potrubí je vedeno stropem.


Použitím takového adaptéru se zvýší cena celé instalace. Případy pro instalaci nové digestoře a odinstalování. Digestoř je dodávána spolu s hmoždinkami a šrouby, které jsou vhodné pro montáž digestoře na zeď nebo strop vybudované.


Doporučujeme ponechat montáž digestoře na odbornících. Digestoř , nebo také odsavač par , je domácí kuchyňský či laboratorní stroj, umožňující odsávání nežádoucích plynných látek a par. V kuchyních se jedná o místa, kde probíhá tepelná příprava jídel (např. vaření, pečení, smažení, dušení).


Návod na instalaci digestoře : Před připojením el. Avšak je veľmi dôležitá pre správny chod digestora a. POZOR: Odsávač musí byť nainštalovaný kvalifikovaným technikom. Najděte dodavatele pro téma montáž digestoře.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Vzdálenost digestoře od vstupu do komína Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden ven.


MONTÁŽ Pracovní režim – odtah vzduchu Při výběru tohoto režimu práce digestoře si v prodejním místě zakupte trubku pro odtah, vnitřní ø 1mm. Provozovatel webu ČESKÝ SERVIS OKEN A DVEŘÍ, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky