čtvrtek 24. května 2018

Winstrom flexibee

První uživatel zdarma, extra ceny pro účetní, otevřené programátorské. Cisdem Video Player for Mac 4. Czech and Slovak book-keeping software with support for: - multiplatform (Mac OS X, Windows, Linux) - remote access - mobile. On-line účetní program pro menší firmy a živnostníky. Vyzkoušejte si edici zdarma pro prvního uživatele a začněte pracovat. Uživatelské rozhraní je velmi příjemné a podporuje legislativu EU.


Excel Invoice Template: StockTick - Stock Ticker: Nebula Business Suite: Venture Planning System Pro - VPSpro. Ekonomický systém pokrývající podvojné účetnictví a daň. Moderní ekonomický systém (účetnictví) určený.


Přenos dat z účetnictví do e-shopu. Kvůli ekonomickému systému bylo v každé společnosti donedávna nutné mít alespoň jeden počítač s Windows. Tou nejdůležitější je přidání podpory pro mobilní přístup. Uživatelé tak získají snadný přístup ke všem datům ekonomického systému.


Navíc lze pořizovat i základní údaje. Přidání položky do existujícího dokladu Přidání položky do dokladu provedete tak, že do API pošlete hlavičku dokladu s ID (proto je dobré ho tam zadávat při vytvoření dokladu) a kolekcí položek obsahující právě tu, kterou chcete přidat. Funkčností pokrývá podvojné účetnictví. Frequently, computer users try to remove this program. This is troublesome because removing this manually takes some experience related to Windows internal functioning.


Simple Flexibee client for make requests. Mixcraft (ase) I am impressed with the software as it enables me to edit and save any recording for the presentation purpose. Hlavní novinkou je nový modul personalistika a mzdy.


Accounting economic system for person and business. Server and client in one package. FlexiBee is a program offered by FlexiBee Systems s. Nabízí daňovou evidenci a podvojné účetnictví, Českou a Slovenskou legislativu a hovoří Česky, Slovensky, Německy a Anglicky. Podporuje vzdálený a mobilní přístup, operační systémy Windows, Linux a Mac OS X, programátorské rozhraní REST API a mnoho dalšího.


Více než 2GB programů k bezplatnému a legálnímu stažení pro práci, vzdělávání i zábavu. Tato verze obsahuje především interní změny, kdy byl zaveden. Vy si je přiřadíte ke svým objektům a při případné změně se pokusíte tohoto identifikátoru využít pro update (který je ale stejný jako insert). Starý Blog Petra Ferschmanna.


Můj starý blog dříve přístupný na adrese blog. Afilias Global Registry Services network. Novinkou této verze je, že přidává podporu pro mobilní přístup. Přibylo výkaznictví ISPV, elektronická komunikace EDI, mezinárodní účetní standard IFRS. Naše společnost je smluvním distributorem účetního software Flexibee , nástupce osvědčeného produktu Winstrom.


Flexibee is available for download and you can use the programme and all the features for as long as you want, the only limitation here is number of items in lists like invoices, orders, contacts, etc. So if you are just a small business, you can legally use the package for unlimited period of time. Usage: fbget -eevidence.


Největší novinkou je modul personalistika a mzdy. Ten byl po intenzivním, více jak půl ročním, testování veřejně zpřístupněn. S Petrem Ferschmannem, vedoucím vývojového oddělení a technologickým lídrem softwarové společnosti WinStrom s. Prosím, představte na úvod Vaší společnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky