úterý 29. května 2018

Střešní latě brno

Materiál pro hrubou stavbu Dřevo. Používají se jako součást nosné konstrukce pro střešní krytinu. Nabízíme je surové a impregnované. Dřevěné krovy tvoří nosnou konstrukce střech rodinných domů i větších budov.


Krovy tvořené hranoly a trá. Střešní latě jsou nařezané dřevěné hranoly. Jsou důležitým řezivem ve stavebnictví. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Sortiment Stavební kování.


Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce. Upravte prosím svůj výběr. Disponujeme díky rozsáhlému skladu širokým sortimentem stavebního řeziva, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě různých dimenzí a délek.


Kromě toho nabízíme také truhlářské řezivo různých dřevin i rozměrů. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Zadejte hledané klíčové slovo. Se sklonem, výška 5m-2m. Prodám pergolu ze smrkového,hoblovaného dřeva.


Možnost dopravy a montáže. To sice není náročné, ale stojí to čas a další peníze. Z hlediska prodejnosti našeho sortimentu, patří k nejvíce prodávaným stavební řezivo, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě, dále pak palubky, a to obkladové palubky i podlahové palubky, terasová prkna, OSB desky, palivové dříví a KVH hranoly. Dřevo je natřené nátěrem proti hnilobě a dřevokazným škůdcům.


Dodáváme hranolky, fošny, prkna různého profilu a délky, střešní latě s impregnací i bez, dřevěná prkna první i druhé třídy, prismovaná prkna i boční a další produkty z masivu. Stavební řezivo, stavební dřevo je výrobek z masivu, který je produktem pily. Latě vytvářejí vzduchovou mezeru mezi střešní konstrukcí (obvykle krovem) a pokrývkou střechy s nosným laťováním. Dřevěné latě využijete například při budování roštů pod plovoucí podlahu. Společnost PRVNÍ CHODSKÁ s. Střechy Chodská je pojem jak mezi koncovými zákazníky tak i mezi firmami.


Jsme držiteli certifikátu na výrobu konstrukčního řeziva, které vyrábíme z dřevin smrk, jedle, borovice, modřín a dub. Dodáváme pro zpracovatele a stavební firmy jehličnaté řezivo - fošny, desky, prkna, trámy, hranoly, střešní latě , vazby, sušíme řezivo. Impregnace střešních latí se provádí nejčastěji, aby se zamezilo plísním a houbám.


Na dřevopotávka můžete u prodejců poptat veškeré stavební řezivo včetně střešních latí u prodejců ve vašem okrese. O rozměrech a jejich dostupnosti se můžete informovat na některé z našich prodejen. Uplatnění však naleznou i jako podkladové rošty pod podlahy nebo zábradlí na stavbách.


BRAMAC střešní systémy spol. Spojovací materiály a kotevní technika. Klempířské stroje a nářadí.


Více informací o celé naší nabídce, cenách, idividuálních slevách a dostupnosti tohoto zboží Vám sdělíme na naší prodejně. Hranice je ražená taška s hlubokým drážkováním a její konstrukce umožňuje kladení na střešní latě o roztečích 3– 4mm. V naší nabídce tak naleznete kromě KVH hranolů také sušené truhlářské a exotické řezivo, široký sortiment smrkových a modřínových palubek, plotovky, terasová prkna a podkladní hranoly s příslušenstvím, střešní latě a stavební řezivo.


Katalog střešních krytin a střešních materiálů. DOPRAVA rozvoz z oděrného místa ODBĚRNÉ MÍSTO Brno střešní latě dodáváme pouze ze sušeného dřeva s kvalitní hnědou hloubkovou impregnací máčením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky