čtvrtek 24. května 2018

Štukový tmel

Přetíratelný speciální tmel na bázi akrylátu vytvářející povrch se zrnitou strukturou. Vhodný pro opravy a spáry zdiva, sádrových povrchů a ostatních. Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi akrylátové disperze s přísadou křemičitého písku. Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný. Straší na vašich zdech díry po hmoždinkách, praskliny nebo nepěkné spoje?


Můžete se jich zbavit velmi jednoduše a existuje na to několik osvědčených postupů. Jednozložkový tesniaci škárovací tmel , na báze akrylátovej disperzie s prísadou kremičitého piesku. Vytvrdzuje odparením vody, vytvára trvalo pevný. Brousitelný tmel na dřevo A. Akrylový štukový tmel Akrylové tmely. Vlastnosti: Tmel má vynikající odolnost vůči UV záření.


Je elastický a přetíratelný. Pro použití v interiéru i exteriéru. Pro štukové omítky , pohledový beton , polystyren podhledových kazet a spár mezi schodištěm a zdivem atd. Tmel štukový AKRYLÁTOVÝ TMEL NA VNITŘNÍ I VENKOVNÍ ŠTUKOVÉ OMÍTKY - pro vnitřní i venkovní použití k drobným opravám zrnitých povrchů především štukových omítek. K vysprávkám nerovností,tmelení drobných nedilatujících prasklin na fasádách, k vysprávkám rohů omítek, retušování oprav zrnitých povrchů apod.


Tmelenie škár medzi rámami okien, dverí a murivom. Prolux 400g: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Akrylátový tmel na vnitřní i venkovní štukové omítky - pro vnitřní i venkovní použití k drobným opravám zrnitých povrchů především štukových. Ostatné farebné verzie si zachovávajú odtieň v priebehu aplikácie i po vyzretí.


Lze ji použít jako přetíratelný akryl na praskliny ve zdech, spáry mezi sádrokartony, spáry okolo. Pro vnitřní i venkovní použití k drobným opravám zrnitých povrchů především štukových omítek. Kittfort Štukový tmel Profi tmel je určen k bodovým i plošným opravám v interiéru i exteriéru.


V exteriéru doporučujeme ihned opatřit nátěrem. Na použitie v interiéri aj exteriéri. Den Braven akrylový štukový tmel , bílý, 3ml Pro tmelení prasklin a spár v interiéru i exteriéru, speciálně pro materiály, které jsou upraveny štukovou vrstvou. Akrylátový štukový tmel je určen pro interiéry k opravám trhlin a prasklin ve štukové omítce, zdivu a betonu.


Stejně jako pro tmelení okenních parapetů, podhledových kazet, spár mezi schodištěm a zdivem apod. Tmel je určený k bodovým aj plošným opravám v interiéri aj exteriéri. Pattex stukovy tmel biely 2ml Pattex Štukový akryl je vyplňovacia hmota na disperznej báze. Dobrý den, po delší době se Vám zase ozývám s naším blogovým okénkem. Rádi bychom Vám předali pár informací týkající se nátěrů dřeva.


Soudal Štukový tmel bílý 3ml. Určeno pro vnitřní i venkovní použití k drobným opravám zrnitých povrchů, především štukových omítek. Jednosložkový, vodou ředitelný tmel na bázi akrylátové disperze, při vysychání bez zápachu. Tmel obsahuje hrubší plniva imitující strukturu štukové omítky. EUH2- Obsahuje (viz nebezpečné látky).


Může vyvolat alergickou reakci. H3- Způsobuje vážné podráždění očí. P1- Je-li nutná lékařská pomoc. Snadná, rychlá a neviditelná oprava!


Při prodeji stavební chemie máte možnost vybírat z velkého množství produktů. Charakteristika: Butylenový tmel určený k těsnění spár s malým pohybem (max. ). Všechny produkty stavební chemie jsou rozděleny do sekcí dle výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky