pátek 25. května 2018

Dlazba travertin

Travertín je nádherný, prírodný, nadčasový kameň. V lete pri bazéne môžete po ňom chodiť bosou nohou bez obavy že sa na ňom pošmyknete Vy či Vaše deti. Travertin Dlažba s jemným nepravidelným reliefém na povrchu. Dlažební desky mají obdélnikový tvar a dlažbu o výšce mm lze použít pro pochozí plochy, jako jsou terasy, plochy okolo bazénů, balkóny a chodníky v okolí rodinných domů. Tento jedinečný formátovaný přírodní.


Terasové platne z prírodného kameňa TRAVERTIN sú tvrdé, mrazuvzdorné a protišmykové! Kamenná dlažba, ktorej povrch je rezaný s charakteristickými pórmi. Díky svému zbarvení do světlých a teplých tonů (pískově žluté, stříbrně šedé, hnědé, červené, krémové apod.) nachází své uplatnění především v koupelnách nebo jako dekorativní kamenný obklad či dlažba. Vyniká optimálnou kombináciou nádherného originálneho dizajnu a takmer neobmedzenej životnosti.


Zákazníky nejoblíbenější produkt, hlavně pro své krásné barevné odstíny a všestranné použití. Mnoho slavných památek a staveb z různých období je dnes stále neporušeno – Koloseum, bazilika Sacré-Cœur, hrad Burghausen a mnoho dalších. Variabilita formátů a mozaiková dekorace podporuje vzájemnou kombinovatelnost.


Série nabízí vyvážené technické vlastnosti s uživatelským komfortem. Predaj prirodneho kamena. Kamenne obklady, dlazby, kamen do zahrady,okrasne kamene,štrky. Vzhľad dlažby si môže zákazník ešte upraviť použitím rôznych druhov impregnácii, ktoré zvýraznia farbu, lesk alebo vytvoria mokrý dojem.


Dokonalá imitácia prírodného kameňa, to je dlažba TRAVERTIN. Interiérová a exteriérová dlažba z prírodného kameňa vyniká praktickými vlastnosťami, ako sú odolnosť, minimálna údržba, dlho trvácnosť. See actions taken by the people who manage and post content. Obklad travertín je v krásnej farbe.


Dlažby z prírodného kameňa travertín sú zaujímavé svojou štruktúrou, nadčasový designom ale i mnohými praktickými vlastnosťami. Vonkajšia travertínová kamenná dlažba o hrúbke 3cm. PLOŠNÁ DLAŽBA RELIÉFNÍ – TRAVERTIN s pórovitým povrchem se jedinečně hodí k moderním stavbám a zároveň dodá elegantní vzhled klasickému. Pořiďte si dlažbu, která dodá jakémukoliv prostoru zajímavý vzhled a jedinečnost.


Ať už hledáte venkovní dlažbu nebo dlažbu do interiérů, u. Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Z neupraveného travertinu byla kdysi postavena značná část známého římského Kolosea. Nezničitelná stavba je dodnes jednou z nejpopulárnějších turistických atrakcí.


Exkluzivní kamenná dlažba z přírodního kamene travertin v žlutohnědé barvě Gold s výraznou kresbou je vyráběna tak, aby vzhled připomínal starověkou dlažbu. Vzor se vyskladáva ze různých velikostí vzájemně tak provázaných, aby nevytvářely přímočaré spáry. Luxusní dlažby - 1 přírodní kámen. Vhodná na venkovní plochy i do interiéru.


Popis TRAVERTIN Venkovní dlažba s jemným nepravidelným reliefém na povrchu. Doporučuje se zejména do koupelen, na obklady stěn, krbů, velmi dobře se kombinuje s materiály jako je dřevo, nerez, ale i keramika. Svou světlou barvou je velmi dobře kombinovatelný s jinými barvami, při kterých může vyniknout jemnost a zároveň pevnost kamenného materiálu.


Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích. Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky