úterý 29. května 2018

Voděvzdorná překližka

Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Jako základní deska je překližka březová ( buková ), jejíž dýhy jsou slepeny fenolickým pryskyřičným lepidlem odolným vůči povětrnostním vlivům a varu. Vlastnosti povrchu: Povrch je odolný vůči oděrum, vlhkosti a nejběžnějším chemikáliím i zředěným kyselinám a louhům.

Stavební překližka vodovzdorná Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů voděvzdorná překližka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na.


Vodovzdorné (obalové) Jsou to ploché desky, vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na. Výhodou překližek je lepší tvarová a rozměrová stálost , s porovnáním s rostlým dřevem. Rostoucí židle formou workshopu.

Výška židle 78cm, šířka 44cm, materiál voděvzdorná překližka. Katalogové číslo: PDPVSp Bř. Překližka stavební PDPVSp,prodej celé desky tj. Pro optimální funkčnost a stálé zlepšování používají tyto stránky Cookies. Používáním těchto stránek potvrzujete souhlas s využitím této technologie.


Pokud není překližka skladem, dodání do 2-pracovních dnů. Dokážeme Vám dodat i březové překližky, rádi Vám je naceníme. Podívejte se na aktuální letáky Baumax případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo stavební materiály. Oboustranně fóliovaná (jedna strana hladká, druhá strana hrubá - protiskuluzová).


Uvedená cena je za jeden kus v uvedeném rozměru a odpovídá ceně 240Kč za 1m čtvereční. Prostě žádná překližka není voděvzdorná napořád! Hlavní jejich využití v automobilovém a stavebním průmyslu. Materiál foliovaná voděvzdorná překližka. Jedná se o nejodolnější materiál z naší nabídky.


Zvýšená odolnost proti vlhkosti a tím i stálost a trvanlivost materiálu.

Doporučujeme domek umístit na suchý a pevný podklad. Domeček je dodáván v rozloženém stavu se všemi potřebnými díly na paletě. Součástí balení je návod na sestavení. Varianta ocel: Ocelový rám z profilu 50x50mm, přáškově lakovaný, výdřeva voděvzdorná březová překližka 9mm, vyřezávaná laserem pro dokonalou přesnost, nátěr polyuretanovo-akrylátovými laky pro dlouhou životnost.


Varianta dřevo: dřevěný rám z profilu 75x45mm, kokový podstavec žárově zinkovaný, výdřeva voděvzdorná březová překližka 9mm, vyřezávaná laserem pro dokonalou přesnost, nátěr polyuretanovo-akrylátovými laky pro dlouhou životnost. Výroba kvalitních a pevných překližkových desek, které dokážou odolat extrémním povětrnostním podmínkám, je zajištěna použitím fenolformaldehydové pryskyřice během procesu lepení. Poptávka: starší voděodolná betonářská překližka na výstavbu letní terasy – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je.


Stohovatelná školní židle Lektor. Voděvzdorná překližka platné do: 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky