úterý 29. května 2018

Vesna koberce

Jsme VESNA a chceme, abyste se cítili kdekoli jako doma. Prodáváme bytový textil, podlahy a vybavení domácností na e-shopu i ve více než prodejnách. Schovejte chladnou podlahu pod koberec a můžete chodit naboso.


Prohlédněte si naši nabídku na e-shopu VESNA. V naší síti prodejen po celé České republice a internetovém obchodě najdete vše od matrací, přikrývek, polštářů a povlečení, přes spodní prádlo a galanterii, až po koberce a další podlahové krytiny. Kompletná ponuka produktov z kategórie koberce ponúkaná pod značkou vesna , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu.


Koberce a koberečky značky VESNA. Nenechte si ujít žádné speciální nabídky. Zlacnené produkty v kategórii koberce sú označené modrým štítkom.


Produkty, pri ktorých máte možnosť využiť zľavový kód sú označené zeleným. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Bytové metrážové koberce Vám zrežeme bezplatne na mieru - vyberte si ponúkanú šírku a dĺžku koberce presne podľa Vašich predstáv.


V prípade požiadavky obšitie kobercov to nezabudnite uviesť do poznámky k objednávke, prípadne nás prosím kontatujte e-mailom alebo telefonicky. Zátěžové koberce jsou vhodné do prostor, ve kterých je požadavek na vysokou odolnost koberce proti opotřebení. Moderní a kvalitní koberce do všech interiérů.


Na výběr jsou koberce luxusní, koberce vyřezávané, koberce 3D. Měkké shaggy koberce s rozcuchaným vzhledem a vlasem dlouhým cca až cm. Shaggy koberce , tedy ty s dlouhým krouceným vlasem a rozcuchaným, chlupatým.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.


Dětské koberce nás baví a máme jich spoustu skladem! Určitě u nás najdete dětské koberce , které rozzáří pokojíček Vašeho dítěte a jeho oči, když si na něm bude hrát. Vesna leták Vesna Platí do: 28. Vyšperkujte si interiér jedním z našich kvalitních kusových koberců a dopřejte tak pohodlí i Vaším nohám.


Na výběr máme koberce luxusní, klasické koberce , moderní koberce , koberce Shaggy, dětské koberce do dětských pokojů , metrážové koberce , plyšové koberce , vyřezávané koberce , běhouny, gobelíny, zátěžové koberce a další. Nabízíme kvalitní kusové koberce do všech interiérů. Navíc metrážové koberce s dopravou. Vyberte si mezi smyčkovými a vlasovými koberci. Luxusní vzhled zajistí koberce s plastickým vzorem.


Kusové koberce jsou jedním z nejhezčích a nejpříjemnějších doplňků našich interiérů. V našich pobočkách najdete koberce do dětského pokoje, ale také lino či PVC do bytových prostor. Vždyť je tak snadné díky kusovým kobercům udělat z fádní místnosti během chvíle skvost. Oblíbené lino pro Vás máme v několika dekorech. S námi se Váš dům, byt či jiný prostor stane spokojeným místem.


Dětský koberec Mimoni Minions 95x1cm. Otevírací doba: Po – Pá 8:- 17:30. Závoz prodejny: Pondělí, Úterý, Středa, Čtvrtek, Pátek.


Vytvořte svým dětem v jejich pokojíčku velkou hrací plochu, kde mohou trávit veškerý svůj volný čas. Zařizujete si byt nebo kancelář a hledáte levné a kvalitní podlahové krytiny? Zkuste to nejdřív u nás - široká nabídka bytového PVC, metrážových a. Odolné koberce , kusové koberce v rôznych variáciách vám dávajú na výber vybrať si podľa vášho vkusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky