pondělí 28. května 2018

Okna jánošík

Vyrábíme okna a dveře pro moderní domy. S ohledem na funkčnost i krásu architektury. Světlem zalité prostory. JANOŠÍK OKNA -DVEŘE, Prague, Czech Republic. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Okna Jánošík už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Dodací lhůtu dodrželi, dokonce okna namontovali o jeden den dříve než bylo slíbeno:)) Okna přežila první zimu bez sebemenších problémů, v domě se netopilo a dům byl těsně po omítkách. Ano, myslíme si, že výhled je nejvýznamnější vlastností okna. Věříme v osobitost domů. Balancujeme mezi těmito dvěma myšlenkami a tam tvoříme a vyrábíme naše okna a dveře. Při výběru oken musíte vzít v úvahu materiál, povrchovou úpravu,.


Ocelové dveře – vyrábíme především z profilů JANSEN nebo z klasických okenních profilů KOVONA. Zajistíme dodávku a montáž hliníkových oken či okenního. Eurookna a špaletová okna Janošík jsou opatřena povrchovou úpravou rakouského výrobce nátěrových hmot Adler. Tyto nátěrové hmoty se vyznačují vysokou.


Díky spolupráci s Nizozemci do sebe firma nasála čerstvé know-how a zralý tržní přístup. Součástí okna je celoobvodové kování MACO Trend. Nechybí k němu ani široká škála doplňků jakou jsou parapety, rolety, žaluzie, sítě proti hmyzu a okenice. Okna Janošík Softline splňují předpoklady pro použití v nízkoenergetických domech. Pražák a Jánošík na tom byli cenově, vůči sobě, také podobně, ale pak jsem začal objevovat velmi negativní informace na TZB-info.


A taky byli od nás hodně daleko. I přesto že firma Jánošík byla bezkonkurenčně nejdražší, zvítězila u mne bohužel snaha mít co nejkvalitnější produkt a snad i pocit, že za ty peníze to prostě bude bez problémů. Jak asi tušíte, není to tak úplně pravda. Dodávka a instalace byla relativně v pořádku, dořešily se i atypické požadavky, vše vypadalo OK.


Okna a dveře mají zásadní vliv na charakter domů. Tvoříme a vyrábíme je tak, aby přispěla jejich k jedinečnosti. Okná Janošík sa dodávajú v piatich typových radoch. Každá séria vyhovuje iným nárokom a splňuje kritéria pre odlišné využitie.


Společnost Janošík okna -dveře patří k nejvýznamnějším výrobcům dřevěných oken a dveří na českém a slovenském trhu. Klade důraz na jednoduchý a nadčasový design, originalitu a kvalitu bez kompromisů. Specializuje se také na návrh a realizaci věrných replik historických oken a vchodových dveří. Zlín ) Výroba, prodej a montáž dřevěných oken, kastlových oken, interiérových dveří a zárubní, vstupních dveří a. Janošíkova okna najdete v mimořádných stavbách od top architektů: například ve vinařství Sonberk, hotelu Augustine a spoustě krásných architektonických počinů. Vygooglujte si třeba dům Vizovice, Litvínovice nebo Brno-Soběšice od Zdeňka Fránka.


Janošík na sebe upozornil oceňovanou pozorovatelnou Durch a chystá zážitkovou budovu Nic, která bude fungovat jako. Z okna Šimůnek mi volal pán, aby si upřesnil nějaké detaily a následně až po urgenci po víc jak měsíci jsme dostali nabídku. Podobně probíhala nabídka od Okna. EU, kde po měsíci po urgenci nám byla první nabídka vyhotovena.


VPO Protivanov – plastová okna a dveře, dřevěná okna a dveře, hliníkové dveře, garážová vrata, solární systémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky