pátek 25. května 2018

Zakružování

Svařování a zámečnické práce. Provádíme zakružování trubek a profilů pomocí moderních technologií CNC strojů. Průběh výroby je kontrolován ve třech fázích, na vstupu, v průběhu. NC zakružování plechů max mm, L max. Výroba a repase výfuků a výkukových potrubí Vyrábíme dle požadavků a výkresové dokumentace zákazníka, případně dle vzoru nebo n. Jedním z tváření materiálů za studena je zakružování.


Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit. Nabízíme výrobní sortiment U. Steel Košice, ArcelorMittal a dalších evropských výrobců. VOD Technologie zakružování p edstavuje jednu z výrobních meto která spolu s dalšími metodami využívá principu ohýbání spadající do. CNC hydraulický ohraňovací lis, servoelektrický ohraňovací lis, fiber lasery, vláknový laser, nůžky, ohýbačky plechů, excentrické lisy, laserové.


Přesné prostorové ohýbání a zakružování trubek a profilů za studena na strojích nové generace: na strojích určených k CNC. Vážení obchodní partneři,koncem roku uvedeme do provozu odjehlovací stroj Timesavers série 4 který můžete vidět v akci na přiloženém videu. ZAKRUŽOVÁNÍ OCELOVÝCH PROFILŮ. Ohýbání a zakružování plechů je jednou z klíčových operací v našem výrobním procesu. Pro tyto účely využíváme několik.


Vlastníme tříválcové zakružovačky pro zakružování různých profilových materiálů do kruhů, oblouků a spirál. Pro CNC ohýbání a zakružování trubek a profilů používáme CNC ohýbací stroj trubek RASI S80. Vs křivkovým ohýbáním UNI 80. Zakružovačka je plnohodnotný tvářecí stroj.


Vedle uvedeného zakružování firma nabízí i další činnosti a výrobky zámečnické kovovýroby. Volná místa Přijmeme do týmu zájemce o práci na pozici zámečník, svářeč, obsluha ohraňovacího listu. Kompletní servis v oblasti zpracování plechů Řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, svařování, zámečnické práce, povrchové úpravy. Fotogalerie Ubytování O společnosti Kontakty - kovovýroba Deutsche version. Vážení zákazníci, s rozvojem naší společnosti a ve snaze nabídnout Vám stále větší možnosti spolupráce, jsme ud.


Kovovýroba, řezání laserem, ohraňování na CNC lisech, svařování a broušení, zakružování plechu, zakružováníí trubek, vrtání, lisování. Ohýbáme a zakružujeme plechy a trubky z nerezu, hliníku a oceli. S vývojem ocelových konstrukcí a materiálů jde kupředu i samotná výroba a nároky na technické zpracování a úpravy materiálu. Proto se v průběhu léta. Automatické dělení materiálu v programovatelné délce max.


Profily vŕtame na kvalitných stojanových vŕtačkách. Naše společnost dodává zakružovačky plechů od italské společnosti Davi Promau a tureckého Durmazlaru. Můžeme také zakružovat plechy do tvaru.


Výroba ocelových konstrukcí, technologických kontejnerů, cívek, řezání plechů, ohraňování, stříhání, obrábění, lakování, tryskání, zakružování. Probíhá v brněnském závodě na zakružovačce vlastní konstrukce PBS. Poskytuje možnost výroby zkruženců od běžných profilů až po zkružení ocelových.


Seznam firem z databáze Kompass, které mají kapacitu pro ohýbání, zakružování a rozšiřování plechů. Tlustší plechy se potom zakružují za tepla. Stroje pro tento účel se nazývají zakružovací stroje a jejich různé uspořádání ukazuje obrázek.


Stroje jsou zakružovadla a jsou buď tříválcová nebo víceválcová a jejich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky