čtvrtek 24. května 2018

Drevo na predaj

Ponúkame na predaj kvalitné palivové drevo. V ponuke máme tvrdé bukové a javorové drevo a tiež mäkké smrekové, topoľové a brezové drevo. Drevo je kálané a pílené podľa požiadavky zákazníka na dĺžky ±33cm, ±25cm alebo ±50cm. Dopravu zabezpečujeme z mesta Tvrdošín po celej Orave. Ak hľadáte inzeráty zo sekcie na predaj ste tu správne!


Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát. BVám ponúka na predaj tradičnú drevenicu v obci Oščadnica, časť Laliky. Leží na slnečnom pozemku o rozlohe 5m s dobrým prístupom po asfaltovej ceste.


Za túto dobu sme dodali našim zákazníkom nespočetné množstvo dreva tej najvyššej. Dobrá alternatíva pre vlastný odvoz, dá sa voziť po jednom metri, človek sa tak nenarobí. Z času na čas zíďte z vyšliapaného chodníka a straťte sa v lese. Môžete si byť istí, že nájdete čosi, čo ste predtým nikdy nevideli.


Záhradná chatka je v demonte, zadarmo doveziem na určené miesto. Chatka je komplet s podlahou, dverami, oknami a kovaniami. V prípade otázok ma kontaktujte na uvedenom tel.


Palivové drevo voľno ložené. Výhodou voľno loženého, sypaného dreva je, že zákazník neplatí obal - paletu a nákladnú prácu pri uložení do palety. Vzhľadom k tomu, že celú produkciu dreva - od ťažby po donášku pred váš domov realizujeme výlučne my, vieme vám ponúknuť mimoriadne výhodnú cenu. Našu ponuku dopĺňa drevo na prípravu pokrmov, dekoratívne drevo do krbov a taktiež štiepy z mäkkého dreva určené na zapaľovanie.


Drevo od nás je ideálne do krbu, kotla, pece,kachieľ atď. Snažíme sa všetky činnosti vykonávať so zreťelom na budúcnos. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme. Predám suché mäkké palivové drevo ročné, nadelené na špalíky rovno do krbu.


Zhruba priestorové metre. Predám palivové drevo tvrdé buk,cena za 1prm je Euro bez dovozu. Priestorový meter eur. Výmena čalúnenia na stodoly, sýpky, mlyny.


Hrnce vyrobené z dreva, drevené trakaře, drevené studne, vedierka starého dreva. Výroba a predaj - stolárske a stavebné rezivo, hranoly a fošne, palivové drevo , palety, krovy na mieru, altánky, pergoly, záhradný nábytok. V dome sa nachádzajú izby,kuchyňa,kúpelňa,WC,špajza. V dome je zavedené ústredné kúrenie na plyn,obecný vodovožumpa. Na dvore je povstavená hospodárská budova,dreváreň a garáž.


Zvieratá - drevo bo inzercia. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo.


Objednávky na palivové drevo neprijímame. Termín dodania palivového dreva je do 30. Vzhľadom na pretrvávajúce nepriaznivé počasie nedodáme palivové drevo v predpísanom množstve v stanovenom termíne.


Ponukame na predaj stiepane palivove drevo buk-dub za. Všetky firmy z oblasti Kurivo, krbové drevo v prehľadnom, triedenom a. Spracovanie a predaj dreva: hranoly, dosky, strešné laty, tatranský profil,. Na domácom trhu drevom zásobujeme prevažne Bratislavský kraj a Trnavský kraj.


Výroba a spracovanie dreva prebieha v prevádzkach Pezinok a Modra. Kálané a štiepané drevo expedujeme vo vysokej miere aj na zahraničný trh. Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto, toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky