pátek 25. května 2018

Balakryl na drevo

Pokud se chystáte natírat dřevo, můžete si vybrat z pestrého sortimentu produktů Balakryl na dřevo. Balakryl ponúka interiérový olej na drevo na báze prírodného včelieho vosku. Je určený k ochranným a dekoratívnym náterom drevených podláh, nábytku.


Balakryl má v oblasti vodou ředitelných nátěrů dlouholeté zkušenosti a tradici. Všechny naše produkty jsou vodou ředitelné a ekologické. S využitím moderních technologií se snažíme výrobky neustále zdokonalovat.


Vezměte do ruky štětec a vyzkoušejte naše produkty, budete příjemně překvapeni. Ak sa chystáte natierať drevo , môžete si vybrať z pestrého sortimentu produktov Balakryl na drevo. Viac informácií o produkte Vodou riediteľná farba na základné nátery na tvrdé a mäkké drevo , drevotrieskové a drevovláknité dosky. BALAKRYL sa špecializuje na výrobu vodou riediteľných náterových hmôt na drevo, kov, plasty a iné materiály v Slovenskej republike. Na Slovensku je jednou z najobľúbenejších značiek.


Na takto upravené povrchy můžete nanášet neředěný Balakryl Uni ve 2–vrstvách v intervalu –hodin při teplotě 20°C. Teplota podkladu a okolí nesmí klesnout pod 10°C. Balakryl VONKAJŠÍ LAK je silnovrstvý, bezfarebný, vodou riediteľný, vonkajší lak na drevo s UV absorbérom. Lesk náteru: Lesklý, Polomatný. Farby, laky na drevo značky Balakryl.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Barvy, laky na dřevo značky Balakryl. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Ochrana dřeva v exteriéru před UV zářením, povětrnostními vlivy - to jsou venkovní nátěry na dřevo od firmy BALAKRYL.


Vítáme vás na místě pro sdílení kreativních nápadů a novinek ze světa barev a laků. Najkvalitnejšie prírodné nátery na drevo z radu produktov OSMO. Komplexná starostlivosť o všetky drevené povrchy.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo.


Balakryl SPORTAKRYL Vodou ředitelný akrylátový lak pro nové i renovační bezbarvé nátěry všech druhů dřeva, korku a podobných materiálů v interiéru. Lak má dekorativní i ochranné vlastnosti. Foto je pouze ilustrační. Popis produktu: Tenkovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Farby BALAKRYL či už sú určené na náter kovu alebo dreva majú výhodu v Riediteľnosť vodou, veľmi jednoduchej aplikácii, vysokej kvalite a ekologickému spracovania.


Balakryl Kov 2v- je prvým radom farieb na kovy, ktorú rozširujte náš sortiment dreva a ošetrenie dreva. Vyživuje, chráni a ošetruje drevo. Na báze prírodného včelieho vosku. Zvýrazňuje prirodzenú krásu a farbu dreva.


Hodnocení produktu: (recenze). Balakryl mat je vodou ředitelná akrylátová vrchní barva s univerzálním použitím určená k novým i renovačním vrchním. Balakryl Základná farba na drevo kg Balakryl základná farba na drevo Akrylátová farba na základné nátery dreva v interiéri a exteriéri.


Balakryl Použití Vodou ředitelné fungicidní napouštědlo na bezbarvé napouštění všech druhů dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy v interiéru i exteriéru. Použití: Univerzální vodou ředitelná akrylátová vrchní barva určena pro venkovní i vnitřní použití na dřevo a kov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky