čtvrtek 24. května 2018

Tepelně izolační nátěr

Tepelně-izolační nátěr Aktualizováno 21. ThermoShield působí vždy společně s konstrukcí na které je aplikován. Tento izolační nátěr funguje na jiném principu než známé tepelně-izolační materiály — polystyrén nebo minerální vlákna.


Minerální nátěry ADITIZOL se vyznačují mimořádnými tepelně izolačními a ochrannými vlastnostmi. Jedná se o stabilní a odolnou vodní disperzi. Nátěr ADITIZOL se účinně podílí na zvýšení bezpečnosti práce.


A na hůře izolujících místech stěn zase více kondenzuje vlhkost, čímž se jejich izolační schopnost dál zhoršuje. Dostáváme se do začarovaného kruhu. Zateplování historických budov a architektonických památek Použití minerálního tepelně izolačního nátěru ADITIZOL OPEN je řešením všude tam, kde. Na základě výsledků těchto porovnání docházíme k jednoznačnému výsledku, že termo-reflexní izolace mají mnohem lepší tepelně - izolační schopnost, něž-li běžné kontaktní izolanty.


Protiplísňové nátěry a barvy, které vyřeší plíseň na Vaší zdi. Nátěr proti vlhkosti a sanace vlhkého zdiva. MINERÁLNÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ NÁTĚR KORUND - minerální nátěr s mimořádnými tepelně izolačními a ochrannými vlastnostmi, je stabilní a odolnou vodní. Veškerý chlad tak zůstane za zdí a vy se nemusíte bát proudění chladu do obytných místností.


Vnitřní tepelně izolační systém za použití minerálních vápenokřemičitých izolačníchizolačních desek Multipor. Povrchová úprava vnitřního tepelně izolačního systému je tvořená minerální tenkovrstvou omítkou weber. Největší kuličky dosahují průměru 1μm.


Minerální tepelně izolační nátěr ADITIZOL je určen pro rychlé, efektivní a zdraví neškodlivé zajištění izolací budov, konstrukcí, technologických celků, produktovodů, kotlů, pecí a ploch, které je třeba efektivně izolovat. Aplikovaná izolace nepodléhá deformacím, je velmi odolná vnějším vlivům a je stabilní v čase. KORUND je tekutý, tepelně izolační nátěr , který vše, na čem je natřen, účinně izoluje.


Izolační pěna představuje dokonalou celistvou vrstvu beze spojů a mechanického kotvení. INSOFLOOR je patentovaný inovativní akrylový nátěr na vodní bázi, složený z keramických mikročástic,zlepšuje tepelně izolační vlastnosti podlah. Dokáže snížit tepelné ztráty podlah až o. Aditizol, nátěr potrubí kotelny Teplo Zlín. Je zde, připraven vykonat svoji práci tam, kde jiné materiály dříve či později beznadějně selžou. Nátěr je již hotový, před použitím se pouze promíchá, nepoužívá se žádné ředění.


Nabídka zahrnuje širokou barevnou škálu, takže rovnou můžeme zvolit potřebný odstín. Nanáší se ve až vrstvách. Používáme techniku, která nám vyhovuje – malířskou štětku, váleček nebo nástřik.


Důležité je nechat vrstvu důkladně proschnout a teprve nanášet. Zateplovací- tepelně izolační nátěr stěn a stropů působí na principu odrážení tepla zpět do místnosti. Má antikondenzační vlastnosti a svým složením je ekologicky nezávadný a příznivý životnímu prostředí. Nevím jestli jsem správně trefil sekci ale měl bych dotaz.


Malířský nátěr se může tónovat a je lehce přehratelný. Máte někdo zkušenosti s tepelně izolačním nátěrem typu Maxitherm , IzoZek , Avitop atd. Moderní tepelné vnější a vnitřní izolační stěrky AERO-THERM a přípravky proti plísni řady ANSILVER.


Tepelněizolační a zateplovací omítka HFR-TSE je vhodná na omítání všech podkladů, které mají jednoduchý i složitý tvar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky