čtvrtek 30. listopadu 2017

Moderní domy se sedlovou střechou

I domy se sedlovou střechou mohou být moderní a nadčasové. Tuto střechu často určuje územní plán. Naši architekti již navrhovali mnoho takových.


Inspirujte se z nevšedních vizualizací a pojďme spolu postavit dokonalý domov! Malý ekonomický dům se sedlovou střechou a vikýři Heršpice u Brna Objekt je řešen jako dvoupodlažní nepodsklepená zděná stavba se sedlovou střechou a výraznými vikýři, které dávají stavbě osobitý vzhle který však neruší okolí. Moderní dům se sedlovou střechou. Postaven byl v místě zvaném Vezet, na východě Francie a rozprostírá se na 1m2.


Tvoří ji dvě střešní plochy, které se potkávají na hřebeni střechy. Je stavebně nejjednodušší, ale také nejlevnější variantou. Lze ji navrhnout ve sklonech od 25° do 45° a více. Kvůli platným regulativům bylo nezbytné při stavbě počítat se sedlovou střechou. Rozhodli jsme se nebojovat s pravidly a snažili jsme se z nich vytvořit výhodu.


Našim záměrem bylo dokázat, že je možné vytvořit moderní dům s tradiční formou. Zatím nemáte žádné oblíbené položky. PŘIDAT DO OBLÍBENÝCH Studie. Stáhnout v pdf Poslat e-mailem. Jednopodlažní stavba se sedlovou střechou s nízkým sklonem, která je doplněna přístavbou krytého stání s venkovním skladem a pergolou zakrývající část terasy.


Vnitřní členění domu je minimalistické, přesto však dostatečně komfortní, splňující všechny nároky moderního bydlení. Do objektu se vstupuje přes předsíň, odkud je přístupné technické a. Původní domy zde mají často charakter dvoupodlažních obdélných staveb se sedlovou střechou. Přízemní podlaží bývá zděné, a patro roubené. A co vedlo majitele k tomu, aby se rozhodli na „stará kolena“ stavět?


To vše a mnohem více se dočtete v tomto článku. Klasický tvar se sedlovou střechou je ještě zvýrazněn protažení obrysu domu do prostoru zahrady i směrem do ulice, které zároveň částečně zastřešuje jak prostor terasy, tak vchod do domu a tvoří tak závětří domu. Financování Nových modulových domů se sedlovou střechou. Rodinné domy se sedlovou střechou jsou nejčastěji k vidění na tradičních řadových zástavbách.


Všechny naše Nové Modulové domy splňují podmínky Stavebního zákona pro trvalé bydlení a. Soutěžní anketa TOP DOMY , spojená se speciálem časopisu. V ceně domu je garážové stání formou nezastřešené pergoly. MODERNÍ DŮM SE SEDLOVOU STŘECHOU A VYSOKOU PŮDNÍ NADEZDÍVKOU LANOS 2. Domy architektonické řady LANOS jsou plné.


Jsme zkušený tým, odborně zaměřený na stavbu pasivních a nízkoenergetických domů a klademe důraz na detail i kvalitu provedení. Dnes již neplatí, že rodinný dům musí být jen z cihel a se sedlovou střechou pokrytou klasickými taškami. Nové modulární domy se sedlovou střechou jsou vyráběny v několika rozměrových variantách a je jen na Vás, kterou si vyberete. Dům je možno kolaudovat k trvalému bydlení a financovat hypotékou. Realizovali jsme jej se sedlovou , valbovou, ale i plochou střechou.


Ta může být dokonce nad obytným prostorem zvýšena a prosluněna pásovými okny pod stropem. Hlavní obytný prostor vám přirozeně rozdělí ložnice rodičů a dětí. Vždy u nich máte šatny a koupelny.


Propojení obyváku s krytou venkovní terasou oceníte v letních vedrech i při dešti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky