úterý 28. listopadu 2017

Lišty hliníkové

Hliníkové profily pro LED pásky. Hladké hliníkové plechy standard. Protiskluzové (slzičkové) plechy. HLINÍKOVÉ PLECHY, LIŠTY A HLINÍKOVÉ PROFILY.


Lehkost a zároveň dostatečná pevnost předurčuje hliník a hliníkové slitiny k široké škále využití. Európskych výrobcov a dodávateľov. Bratislava, Košice, Prešov, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Nitra. Klasický, profesionální způsob montáže polykarbonátových desek je pomocí přítlačné hliníkové lišty a těsnicí gumy, která se vkládá do profilu.


LED panely sú rýchlo sa rozvíjajúcou kategóriou v oblasti LED osvetlenia. Ich použitie je univerzálne pre všetky priestory a spôsoby použitia. Okrem týchto líšt a profilov ponúkame prechodové lišty a soklové profily na plávajúce podlahy. Jedná se o nejlepší způsob upevnění desek k nosné konstrukci.


Tyto krycí lišty se díky své šíři mm hodí především na vyrovnání přechodů mezi podlahami z různých materiálů i výšek. Podlahová soklová lišta z hliníku se montuje na zeď buďto lepením nebo šroubováním, pomocí plastových příchytek vyztužených skelnými vlákny. Na požiadanie Vám vieme dodať eloxované hliníkové profily (profily s eloxovanou povrchovou úpravou). Veľkoodberateľom a našim obchodným partnerom ponúkame zvýhodnené veľkoobchodné ceny.


Interiérový materiál na prekrytie nerovností na podlahách a rohoch. Soklové lišty MDF môžete použiť na podlahy, schody, steny, rohy a stropy. Navíc soklové lišty za trvale nejnižší ceny. Továrna na hliníkové profily. Kvalitné hliníkové lišty a profily pre laminátové podlahy, parkety, koberce, PVC a linoleum.


Ukončovací lišty slouží k ochraně hran obkladových ploch proti mechanickému poškození za použití obkladů a dlažeb. Profil lze tvarovat do vnitřního. Krytka slouží na uzavření spoje polykarbonátové desky a hliníkové Makrolon lišty , aby se pod lištu neprášilo a spoj vypadal na pohled esteticky.


Jedná se zejména o hliníkové lišty a hliníkové profily s eloxovaným (kovovým) povrchem a profily potažené (kašírované) laminátovou fólií s imitací dřevěných povrchů. Různé délky a barevné varianty. Pri akciových profiloch je jednotné balné.


V kategorii obkladových lišt Vám nabízíme ukončovací lišty v různých tvarech (L tvar, obloučkové, čtvercové, aj.), dále lišty pro balkony s okapem i bez. Kovania a príslušenstvo pre sklenené systémy. Dodávame hliníkové profily, kovania sklenených dverí, bodové úchyty, antikorové madlá a iný sortiment pre.


Lišty, plechy, profily, mřížky, dvířka apod. Povrchovou úpravu zajistíme ve vlastní práškové lakovně, práškovou polyesterovou barvou nanášenou na plech upravený odmaštěním, oplachem a pasivací. Jádro je tvořeno MDF jádrem a. Lišty a príslušenstvo pre zatepľovacie systémy - ETICS a odětrávané fasády. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Obkladové lišty a profily nákup a rezervácia v OBI.


Potrebujete poradiť pri výbere? Navštívte našu predajňu, alebo nás kontaktujte. Ukázka montáže hliníkové obvodové lišty do které jsme vložili proužek koberce.


Kolem koberce nemusíte mít vždy jen proužek koberce v plastu, ale i něco pěkného. Podlahové lišty hliníkové , univerzální, nivelace max. B PŘECHODOVÉ LIŠTY - UNIVERZÁLNÍ, šíře mm, SVĚTLÁ BRONZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky