pondělí 27. listopadu 2017

Větrací mřížka s klapkou

Větrací mřížky s klapkou. Mřížky větrací s klapkou najdou využití tam, kde je potřeba pouze jednostranné větrání. Mřížka se používá pro odvod vzduchu z digestoří, odsavačů par a pod. Plastová větrací a ventilační mřížka s klapkou najde využítí tam, kde je potřeba pouze jednostranné větrání.


Dostupný v dalších průměrech 187x1mm, Ø 1mm. Vnější rozměr mřížky 154x1mm a průměr připojení k potrubí 1mm.

Kovová větrací mřížka 1mm MVM102VN je opatřena odvodní klapkou , která poskytuje ochranu vůči dešti a povětrnostním podmínkám. Tyto ventilační mřížky se používají pro odvody vzduchu z digestoří, odsavačů par a obecně k ventilaci vzduchu. Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál. Klapka u těchto mřížek propustí. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu.


Termostatický regulační systém, slouží v systémech přirozené nebo mechanické ventilace pro přívod vzduchu. Ventilační mřížka je vyrobena z ABS plastu. Mřížka je vybavena zpětnou klapkou , která zabrání vniknutí nežádoucích pachů nebo studeného vzduchu z okolí do potrubí.


Mřížka pro ukončení kruhového plastového potrubí 1mm s klapkou je vyrobena z kvalitního plastu ABS v bílé barvě.

Slouží k estetickému zakončení ventilačního vedení. Mřížka ukončovací s klapkou je jako součást plastového systému určena pro dopravu čistého vzduchu bez abraziv a chemikálií o maximální teplotě 40°C. Detailní popis produktu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. POPIS VÝROBKU: Plastová mřížka s přírubou KRD s pohyblivou klapkou pro potrubí o průměru 1mm dostupná v bílé nebo hnědé barvě. Nerezová mřížka , kulatá, - 1mm. Je opatřena odjímatelnou stříškou, která poskytuje ochranu. Ventilátor do koupelny Tichý ventilátor do koupelny.


Použití: Spojka s klapkou k napojení na kulaté potrubí je opatřena zpětnou klapkou pro proudění vzduchu jedním směrem. Na straně s Ø1mm je nutné. Flatair - hliníková větrací mřížka s klapkou , zapuštěná, vhodná i pro posuvná okna a dveře. Mřížka větrací plastová bílá čtvercová se síťkou proti hmyzu 100x100mm.


Varianty produktu Mřížka ukončovací plastová s klapkou pro potrubí Ø-100mm. Cena již od: 18K č. Mřížka zabraňuje stékání vody do potrubí a je také opatřena zpětnou klapkou , která propouští vzduch jenom jedním směrem a zároveň zabrání. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Dále nabízíme plastové větrací mřížky se samotížnou žaluzií.

Koncové distribuční elementy vzduchotechniky mohou být i potěchou oka a designem ladit s prostorem, ve kterém jsou umístěný. Mřížka s přerušeným tepelným mostem a větrací klapkou , která zajišťuje odolnost proti větru a vlhkosti. Vnitřní část slouží jako síťka. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Dostupnost: skladem více jak ks (Expedujeme ihned po objednání.) 1Kč s DPH 1K. Tyto mřížky jsou zhotoveny z ocelového plechu s novou atraktivní povrchovou úpravou - komaxitová bílá barva. Vyrábíme v provedení designu - tahokov (nejvyšší možná propustnost vzduchu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky